Kremlinul fierbe! L-a înlocuit deja pe Vladimir Putin frumoasa Liudmila Alexandrovna?

 

Kremlinul a refuzat marți să comenteze zvonurile asupra unei noi căsătorii a fostei soții a lui Vladimir Putin, care au dat naștere la speculații în privința intențiilor matrimoniale ale șefului statului rus, transmite AFP.

"Vladimir Vladimirovici (Putin) și Liudmila Alexandrovna sunt divorțați și, din acest motiv, nu sunt în măsură să spun nimic despre Liudmila Alexandrovna și viața sa privată", a declarat ziariștilor purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Săptămânalul rus Sobesednik a afirmat, săptămâna trecută, că fosta soție a lui Putin, Liudmila, în vârstă de 58 de ani, s-a recăsătorit cu un om de afaceri, Artur Otceretnîi, de 37 de ani. "Ca urmare a acestui anunț, blogosfera rusă sugerează că ar trebui, poate, să ne așteptăm la noi vești despre căsătoria lui Putin", a comentat marți postul public TV Rossia 24.

În aprilie 2013, Vladimir Putin, tată a două fete și foarte discret în privința vieții sale private, a anunțat public despărțirea de soția sa după 30 de ani de căsnicie. De atunci, rușii se întreabă dacă el a găsit o nouă dragoste. Șeful statului a dezmințit public în trecut că ar avea o legătură cu o fostă sportivă rusă, despre care scrisese un cotidian de mare tiraj din Rusia.

La conferința de presă anuală din 2014, Putin a promis că se va recăsători după ce fosta lui soție își va găsi alt soț. "Va trebui să se căsătorească mai întâi fosta mea soție, Liudmila Alexandrovna, și apoi mă voi putea gândi la mine", a declarat el, părând că glumește. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe