Antena Căutare

Marea Britanie: Politia nu a reusit sa stabileasca o legatura intre moartea receptionerei si farsa australienilor

La doua zile de la moartea receptionerei de la spitalul londonez in care a fost internata Ducesa de Cambridge, inca nu este clar daca femeia si-a luat viata din cauza farsei facuta de doi DJ australieni. Familia regala spune ca nu a pus in niciun fel presiune pe femeie. Apropiatii, in schimb, pun totul pe seama depresiei provocate de acel telefon.

Odata ce inregistrarea farsei careia ii cazuse prada a aparut in presa, femeia a intrat in depresie. O zi mai tarziu a fost gasita fara viata.

Apropiatii spun ca receptionera de 46 de ani nu a putut sa isi ierte greseala facuta. Familia Regala neaga, insa, ca ar fi pus presiune pe femeie, iar conducerea spitalul spune chiar ca i-a fost alaturi. Desi investigheaza cazul drept o moarte suspecta, politia nu are niciun indiciu clar ca farsa ar fi impins-o pe femeie sa isi ia viata.

Mama a doi copii, receptionera a fost gasita moarta vineri dimineata, la doua zile dupa ce a fost pacalita de cei doi australieni sa le faca legatura in camera Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton a fost internata cateva zile in spitalul King Edward din Londra cu diagnosticul “sarcina toxica”.

Hugo Chavez va fi supus unei noi operatii, dupa ce cancerul a recidivat... Romanii din diaspora s-au prezentat in numar mare la vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x