Antena Căutare

Marele Vrajitor al Mexicului interpreteaza profetiile Maya privind Apocalipsa

Antonio Vazquez Alba, cunoscut si ca "Marele vrajitor al Mexicului", a catalogat drept o "mare minciuna" interpretarile curente ale calendarului Maya privind sfarsitul lumii in 2012. Intr-o conferinta de presa anuala, sustinuta ieri la Ciudad de Mexico, el a spus ca mayasii nu au facut niciodata predictii cu privire la ziua judecatii de apoi.

Celebrul magician, care in decursul ultimilor 25 de ani a socat in mod regulat lumea cu previziunile sale, prezice de asemenea ca presedintele SUA Barack Obama nu va fi reales in functie in urma alegerilor din luna noiembrie, in timp ce alti doi conducatori de stat din America Latina vor fi diagnosticati cu cancer.

Magicianul mexican a sugerat ca afectiunile oncologice cu care au fost diagnosticati mai multi sefi de stat din America Latina in ultimul timp se datoreaza vrajitoriei. Au fost diagnosticati cu boala de cancer presedintii Braziliei (actualul si precedentul), Paraguayului si Venezuelei. Din cauza unui carcinom papilar la nivelul lobului drept al glandei tiroide, presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale miercuri.

"In acest an, alti doi lideri sud-americani vor fi depistati cu cancer din cauza vrajitoriei, asa cum s-a intamplat in cazul altor presedinti", a afirmat Vazquez Alba, potrivit presei argentiniene, citata de Agerpres. Potrivit vrajitorului mexican, tarile din America de Sud sunt victima "ochiului rau", astfel incat conducatorii lor ar trebui "sa se purifice de vraja magiei negre".

"Magicianul alb" este convins ca presedinta Argentinei se va vindeca "definitiv" de cancerul la tiroida, desi "tara sa urmeaza sa traverseze o perioada dificila anul acesta".

Referitor la liderul de la Caracas, Vazquez Alba a afirmat ca Hugo Chavez "nu va scapa nici de boala si nici de vanitatea sa". Recent, presedintele venezuelean a acuzat SUA de "inocularea" cancerului prin tehnologii speciale in randul presedintilor unor state din America Latina pe care nu ii simpatizeaza.

Potrivit presei locale, presedintele Peru, Ollanta Humala, intentioneaza sa se supuna cat de curand unui examen medical amanuntit.

In alta ordine de idei, la putere in Mexic va reveni, conform predictiilor magicianului, Partidul Revolutionar Institutional, iar candidatul acestuia Enrique Pena Nieto va castiga alegerile pentru functia suprema in stat in iulie anul acesta.

Exactitatea predictiilor magicianului mexican, prin intermediul cartilor de tarot si "cititului in stele", este estimata de el insusi la 75%-80%. Anul trecut, el a prezis slabirea monedei euro si o noua etapa a recesiunii economice in tarile dezvoltate. Cu toate acestea, nu toate predictiile pe care Antonio Vazquez Alba le face din 1980 s-au implinit. In special, moartea cantaretei de muzica pop Britney Spears si uciderea unuia dintre liderii latino-americani nu au devenit, din fericire, realitate.

Citeste si Jurnalul National!

FOTO: datadirect.com

Taxa noua pentru romanii din Italia: Cat va costa eliberarea permisului de sedere... Belarusul pune lacat Internetului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x