Antena Căutare

"Marsul infometatilor", in Ungaria. Aproape o mie de manifestanti au sosit, ieri, in fata parlamentului din Budapesta dupa ce au parcurs 300 de kilometri in zonele sarace

Aproape o mie de manifestanti au sosit, ieri, in fata parlamentului din Budapesta, la capatul unui mars de doua saptamani in care au parcurs 300 de kilometri in zonele sarace ale Ungariei. Actiunea a fost sustinuta de partidele din opozitie, sub genericul "Marsul infometatilor"

Mai exact, numarul manifestantilor a crescut treptat, de-a lungul marsului. Acestia au avut pancarde prin care cereau locuri de munca si paine.

Pe de alta parte, Guvernul conservator al premierului Viktor Orban i-a primit pe protestatari cu un afis ironic, amplasat pe fatada cladirii Parlamentului cu mesajul: „Bine ati venit la marsul foamei de putere a socialistilor“, cu trimitere la sprijinul pentru mars din partea principalului partid de opozitie.

Marsul a inceput in data de 31 ianuarie si s-a incheiat ieri, atunci cand manifestantii au ajuns in Budapesta.

Coreea de Nord confirma ca a efectuat un "test nuclear de nivel inalt"... Papabili palpabili. Cine ar putea sta pe Scaunul de la Vatican...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x