Antena Căutare

A ajuns la spital cu dureri severe și a fost operată de urgență! Medicilor nu le-a venit să creadă ce avea tânăra în stomac! Atenție, imagini tulburătoare! Foto

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital cu dureri severe și a fost operată de urgență. Medicilor nu le-a venit să creadă ce avea tânăra în stomac.

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns la spital cu dureri severe și a fost operată de urgență. Medicilor nu le-a venit să creadă ce avea tânăra în stomac.

Tânăra a fost operată la un spital din orașul Ulan-Ude din Rusia. Era lipsită de putere, vomita după fiecare masă și avea dureri severe în zona stomacului.

După ce au consultat-o, medicii au descoperit că tânăra avea în stomac un bezoar – o masă solidă de substanțe nedigestibile. Bezoarul îi ocupa aproape tot stomacul și i-a provocat un ulcer.

În timpul operației, medicii au scos bezoarul ce cântărea aproape două kilograme și era format din păr.

A ajuns la spital cu dureri severe și a fost operată de urgență! Medicilor nu le-a venit să creadă ce avea tânăra în stomac! Atenție, imagini tulburătoare! Foto

„Se poate ajunge în astfel de situații din cauza unui obicei aparent inofensiv, cum ar fi acela de a-ți mesteca părul”, a spus unul dintre medicii tinerei.

Mama tinerei a dezvăluit că fiica ei se recuperează bine în urma intervenției chirurgicale.

Tânăra ar suferi de tricofagie – o maladie compulsivă în care bolnavul își consumă propriul păr.

Primarul din Atlantic City a furat 87.000 de dolari din programul de baschet pentru tineret, şi-a recunoscut vina şi a d... SUA vând 150 de rachete antitanc de tip Javelin Ucrainei, evocate în convorbirea lui Trump cu Zelenski, după ce Washingt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x