Antena Căutare

Mesajul electoral al lui Nicolas Sarkozy, parodiat pe Net

Presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy si-a anunat oficial intrarea in cursa electorala pentru un nou mandat la Elysee si, la numai doua zile de la aceasta data, afisul sau de campanie, ce prezinta in prim plan portretul acestuia si in plan secundar marea luminata de un rasarit de soare, alaturi de motto-ul "O Franta puternica", a fost deja parodiat pe Internet, informeaza AFP. Si glumele se tin lant.

Mesajul lui Sarkozy a fost modificat, mai mult sau mai putin inspirat, in fel si fel de moduri. Printre cele mai interesante interpretari se numara afisele: "Franta face curatenie", avand un burete care inlocuieste imaginea presedintelui; "Franta moarta", cu o poza a lui Sarkozy unitandu-se crucis; "Franta voteaza", cu o urna si un buletin de vot pe care scrie "pas lui" (nu pe el); "Franta puternica", cu Sarkozy imbracat in capitan si vasul Costa Concordia scufundat pe funda; "Franta se scufunda", cu Sarkozy avand o casca de scafandru pe cap; "Franta pluteste... nu pentru mult timp insa", cu Sarkozu imbracat in capitan si cu o nava ce poarta numele Franta pe trei sferturi scufundata; etc.

Mai multe parodii ale afisului lui Sarkozy gasiti pe pagina La Parodie Forte!

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Un insotitor de bord al companiei British Airways, arestat pentru o amenintare cu bomba... Prezidentiale in Franta: Sarkozy acuzat de ""falsificare, caricatura, manipulare", Hollande de minciuna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x