Căutare Live

Momentul terifiant în care doi soți sunt trăsniți de un fulger, pe vârful unui munte. „Am simțit miros de ars” - Video

Doi soți au fost aproape trăsniți de un fulger pe vârful unui munte, după ce au fost surprinși de o furtună. Fulgerul i-a doborât la pământ, dar nu i-a rănit, ratându-i cu doar câțiva centimetri.

Doi soți au fost aproape trăsniți de un fulger pe vârful unui munte, după ce au fost surprinși de o furtună. Fulgerul i-a doborât la pământ, dar nu i-a rănit, ratându-i cu doar câțiva centimetri.

Cei doi soți, Marcel și Magda Gallardo, se simt „norocoși” că nu au fost răniți după ce au fost la un pas de a fi trăsniți de fulger, în lanțul muntos Montseny Massif din Spania.

Soții Marcel și Magda Gallardo au decis să urce pe munte când condițiile meteo erau favorabile expediției lor, fără să se aștepte ca vremea să se schimbe și să fie aproape trăsniți de fulger.

În timp ce femeia poza lângă crucea aflată pe vârful muntelui, soțul ei a decis să filmeze momentul. Bărbatul chiar a făcut o glumă – că „vor muri”, atunci când a văzut că s-a schimbat brusc vremea.

În imagini se vede cum un fulger lovește pământul ud, cu un zgomot terifiant, în timp ce Marcel Gallardo se prăbușește.

Cei doi soți ar fi înțeles ce s-a întâmplat pe munte abia după ce au ajuns acasă și au urmărit filmarea.

„Am fost surprinși că am văzut că era grindină în zonă, dar nu erau tunete și fulgere. Am fost șocați. Am simțit miros de ars în urma loviturii fulgerului”, a povestit Magda Gallardo.

Marcel și Magda Gallardo nu au fost răniți în urma incidentului, iar membri ai familiei lor au glumit că aceștia ar trebui să cumpere un bilet loto în această săptămână, „până nu le expiră norocul”.

A născut în baie, deși nu știa că este însărcinată! „Mă durea abdomenul și mă filmam în oglindă, când i-am văzut o parte... Biata fetiță! Are burtică de gravidă, la doar doi ani! Când au văzut-o, medicii s-au cutremurat – Foto...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x