Ninsoare în toată regula, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, în Tasmania. Cum au reacționat oamenii. „Nu am mai văzut niciodată”

A nins puternic pentru prima dată în aproape 50 de ani, în Tasmania, cel mai mic stat al Australiei. Unii dintre localnici au văzut zăpadă pentru prima dată în viață.

Ninsoare în Tasmania

Oraşul Launceston a înregistrat în această săptămână cea mai importantă ninsoare de la începutul anilor '70, potrivit Australian Broadcasting Corporation.

Oamenii au fost extrem de încântați la vederea fenomenului neobișnuit. Kiani Chippendale, în vârstă de 26 de ani, a declarat pentru CNN că nu a văzut niciodată zăpadă în oraşul Launceston.

„Am stat treji toată noaptea, prea încântaţi să dormim. Niciodată nu a nins aici în oraşul acesta... cel puţin nu de când mă știu eu”, a spus Kiani.

„Am fost cu toţii şocaţi şi încântaţi să vedem zăpada. Copiii abia aşteptau să iasă şi să se joace. O surpriză atât de frumoasă pentru un an atât de dificil pentru mulţi”, a spus o altă persoană.

Ninsoare în toată regula, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, în Tasmania. Cum au reacționat oamenii. „Nu am mai văzut niciodată”

Ninsoare în Tasmania

Însă, în timp ce pentru unii dintre locuitori ninsoarea a reprezentat un moment inedit și un prilej de distracție, pentru alții a însemnat ghinion. Zeci de mașini au rămas blocate în zăpadă, marți după-amiaza. A fost nevoie de intervenția autorităților. În plus, peste 13.000 de locuințe au răms fără curent electric, potrivit abc.net.au.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri