Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ninsoare în toată regula, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, în Tasmania. Cum au reacționat oamenii. „Nu am mai văzut niciodată”

A nins puternic pentru prima dată în aproape 50 de ani, în Tasmania, cel mai mic stat al Australiei. Unii dintre localnici au văzut zăpadă pentru prima dată în viață.

Ninsoare în Tasmania

Oraşul Launceston a înregistrat în această săptămână cea mai importantă ninsoare de la începutul anilor '70, potrivit Australian Broadcasting Corporation.

Oamenii au fost extrem de încântați la vederea fenomenului neobișnuit. Kiani Chippendale, în vârstă de 26 de ani, a declarat pentru CNN că nu a văzut niciodată zăpadă în oraşul Launceston.

„Am stat treji toată noaptea, prea încântaţi să dormim. Niciodată nu a nins aici în oraşul acesta... cel puţin nu de când mă știu eu”, a spus Kiani.

„Am fost cu toţii şocaţi şi încântaţi să vedem zăpada. Copiii abia aşteptau să iasă şi să se joace. O surpriză atât de frumoasă pentru un an atât de dificil pentru mulţi”, a spus o altă persoană.

Ninsoare în toată regula, pentru prima dată în ultimii 50 de ani, în Tasmania. Cum au reacționat oamenii. „Nu am mai văzut niciodată”

Însă, în timp ce pentru unii dintre locuitori ninsoarea a reprezentat un moment inedit și un prilej de distracție, pentru alții a însemnat ghinion. Zeci de mașini au rămas blocate în zăpadă, marți după-amiaza. A fost nevoie de intervenția autorităților. În plus, peste 13.000 de locuințe au răms fără curent electric, potrivit abc.net.au.

Recomandari