Antena Căutare

O femeie din Sri Lanka a lucrat 17 ani fara sa fie platita

O femeie din Sri Lanka, ce a lucrat ca servitoare pentru o familie din Arabia Saudita timp de 17 ani, fara sa fie platita, a primit 19.000 de dolari drept compensatie pentru toate eforturile depuse, conform Arabian Business.

Dupa ce a calatorit din Sri Lanka in capitala Arabiei Saudite, Ryhad, in 1994, Kusuma Nandina a fost "sponsorizata" de o familie care a acceptat sa o angajeze ca menajera, pentru a o scuti de drum. In urmatorii 17 ani, Nandina, care are acum 57 de ani, a lucrat fara sa fie platita si a fost izolata in casa arabilor, fara sa aiba acces la lumea exterioara si nici la copiii ei de acasa.

Insa, acum doi ani, dupa o perioada mare de tacere din partea mamei ei, fiica Nandinei a raportat disparitia femeii la oficialitatile din Sri Lanka, ce au calatorit pana in Arabia Saudita pentru a o gasi. Initial, familia araba a mintit, spunand ca nu a angajat-o pe femeie, insa dupa cateva presiuni a recunoscut, iar femeia a putut sa mearga in sfarsit acasa.

Nandina este doar una dintre cele 1.6 milioane de persoane care au emigrat si lucreaza acum in Orientul Mijlociu. Lucratorii din Sri Lanka - majoritatea acestora lucreaza ca servitori la diverse familii - trimit anual acasa 3.8 miliarde de dolari.

Sursa: Huffington Post
Foto: arabianbusiness.com

S-a sinucis pe Facebook, chiar de ziua ei! A postat detaliile propriei morti, in timp ce inhala aburi otraviti... Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter in nord-estul Japoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x