Antena Căutare

O grupare terorista somaleza ofera 10 camile recompensa pentru capturarea lui Barack Obama

O grupare somaleza afiliata retelei teroriste Al-Qaida ofera 10 camile recompensa pentru informatii care ar duce la capturarea lui Barack Obama. Recompensa pentru capturarea secretarului de stat Hillary Clinton este mai mica si consta in 10 gainuse si 10 cocosi.

Potrivit ABC News, autoritatile americane ofera 33 de milioane de dolari recompensa pentru capturarea a sapte lideri ai organizatiei Al-Shabaab. Unul dintre acestia, Fuad Mohamed Khalaf, a fost cel care a anuntat valoarea recompenselor pentru prinderea lui Barack Obama si a lui Hillary Clinton.

Astfel, organizatia afiliata retelei Al-Qaida considera ca presedintele american valoreaza 20 de camile, in timp ce secretarul de stat, Hillary Clinton, are o valoare estimata la 10 gainuse si 10 cocosi.

„Oricine ofera informatii care sa conduca la capturarea necredinciosului Obama si a sotiei lui Bill Clinton, femeia numita Hillary Clinton, va primi o recompensa", a declarat Fuad Mohamed Khalaf.

Foto: hepta.ro

China: Un echipaj uman va merge in spatiu!... ONU: Copiii din Siria, torturati, macelariti si folositi ca scuturi umane...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x