Și-a riscat viața, ca să salveze un străin. O polițistă a tras un bărbat imobilizat în scaun cu rotile din calea trenului: „Te poți mișca? Hai!”

În scaun cu rotile, un bărbat în vârstă de 66 de ani rămâne blocat pe șinele de cale ferată. Strigă după ajutor. După câteva minute, își dă seama că un tren se apropie spre el. O polițistă l-a salvat de la moarte sigură, cu doar câteva secunde înainte de tragedie. Întregul moment a fost filmat.

Și-a riscat viața, ca să salveze un străin. O polițistă a tras un bărbat imobilizat în scaun cu rotile din calea trenului: „Te poți mișca? Hai!”imobilizat în scaun cu rotile din calea trenului: „Te poți mișca? Hai!”

YouTube

Un american în vârstă de 66 de ani a privit neputincios nu moartea venea spre el. Imobilizat într-un scaun cu rotile, bărbatul a rămas blocat între șinele de cale ferată din Lodi, California.

Erika Urrea patrula în zonă. În momentul în care l-a văzut, a oprit și a coborât din mașină. În momentul în care își dă seama că bărbatul este în pericol, aleargă spre el. Cu toate puterile, reușește să îl scoată din scaun și să îl tragă din calea trenului, cu doar câteva momente înainte de tragedie.

Întregul moment a fost înregistrat de camera de filmat de pe uniforma polițistei.

„Şi-a riscat propria viaţă pentru a salva o alta, iar acţiunile ei au împiedicat astăzi o tragedie. Suntem extrem de mândri de agentul Erika Urrea şi de eroismul ei”, a postat Departamentul de Poliţie din Lodi pe pagina de Facebook.

Bărbatul a ajuns la spital, cu răni la un picior.

Ultimele știri