Antena Căutare

„Ia, dacă ți-e foame!”. O româncă a devenit eroină într-un oraș din Italia! Gestul extraordinar pe care l-a făcut pentru săraci

O româncă a devenit o eroină într-un oraș din Italia, printr-un gest pe care l-a făcut pentru persoanele sărace.

O româncă a devenit o eroină într-un oraș din Italia, printr-un gest pe care l-a făcut pentru persoanele sărace.

Românca Cristina Georgiana Vlad s-a stabilit în Italia cu 18 ani în urmă. Ea deține o cafenea în Brescia și a decis ca alimentele care rămân la închiderea programului să fie ambalate pentru cei săraci.

Pachetele cu alimente precum brioșe, croissante și sandvișuri, puse pe vitrina exterioară a magazinului, poartă mesajul: „Se hai fami, prendi” (Ia, dacă ți-e foame), alături de o inimioară.

„Dacă și alte baruri, brutării și pizzerii ar face același lucru, mulți oameni ar duce-o mai bine și nici atâta risipă nu s-ar mai face”, a spus românca.

După ce inițiativa ei a fost făcută publică, alte persoane i-au urmat exemplul, aducând pungi cu mâncare pentru oamenii săraci care trec prin fața respectivei cafenele.

O familie de români, implicată într-un incident cumplit în Austria! O femeie a murit, iar o fetiță şi tatăl ei au intrat... Panică la aeroport! S-au tras focuri de armă în terminalul pentru plecări! Oamenii au fost îngroziți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x