Antena Căutare

Băiețelul de 2 ani căzut în puț este de negăsit. Operațiunile de salvare durează de peste 48 de ore

Orele curg fără milă, iar eforturile oamenilor de a-l salva pe băiețelul de 2 ani din Spania care a căzut într-un puț adânc de 100 de metri, continuă.

Ultima oră! Pompierii încearcă ultima metodă de recuperare pentru băiețelul de 2 ani căzut într-un puț adânc de 100 de metri! De peste 48 de ore, operațiunile de salvare lucrează neîncetat . Părinții îndurerați au mai pierdut un copil cu vârsta de 3 ani în urma unui infarct

Orele curg fără milă, iar eforturile oamenilor de a-l salva pe băiețelul de 2 ani din Spania care a căzut într-un puț adânc de 100 de metri, continuă.

Azi, mai mult de 100 de pompieri și salvatori au continuat operațiunile de salvare în Malaga, acolo unde Julen, micuțul de 2 ani a căzut în joacă. Nenorocirea este cu atât mai mare cu cât părinții băiețelului au mai pierdut un copil.

Ultima oră de căutări, ultima cale de salvare:

"Din această dimineață, de la orele 07.00, lucrăm deja pentru a face o gaură laterală și orizontală care ajunge la 80 de metri de fântâna unde noi credem că este Julen. Aceasta este cea mai sigură metodă". Acest lucru a fost confirmat de purtătoarea de cuvânt a guvernului din Malaga, María Gámez, care a explicat că în timpul nopții au lucrat fără succes pentru a elimina toate materialele care blochează fântâna și, prin urmare, s-a optat pentru un tunel paralel.

Operațiunile decurg destul de greu pentru că salvatorii se tem că pământul s-ar putea surpa în orice moment, iar cel mic să nu mai poată fi găsit. Nu se știe însă, dacă copilașul mai este în viață.

Incidentul teribil s-a petrecut în Spania, provincia Malaga, atunci când un băiețel de 2 ani care se juca cu alt copil a căzut într-un puț de peste 100 metri adâncime.

Garda Civilă și pompierii încearcă cu disperare să salveze un băiat de 2 ani în Totalán (Málaga), care a căzut într-un puț care are o adâncime mai mare de 100 de metri și abia 30 cm în diametru. Este vorba despre o groapă de prospectare pentru a căuta apă într-o fermă de familie. Băiatul a petrecut o zi în acea zonă cu părinții și cu alți veri.

La locul ei faptei, au ajuns imediat medicii de la 112, Consorțiul Provincial al Pompierilor, Protecția Civilă, Echipa de Salvare și Intervenție a Munților (EREIM) din Alora și Granada, precum și membrii institutului armat și pompieri din capitala Malaga.

De asemenea se află în zonă, cunoscută sub numele de Dolmen Cerro de la Corona, companii private care oferă ajutor "atât idei cât și mașinării" pentru a încerca să localizeze copilul și să-l salveze. Persoanele care lucrează acolo nu știu dacă există apă în partea inferioară a puțului, deoarece camera care a fost utilizată pentru a încerca să localizeze copilul a ajuns până în acest moment la 75 de metri adâncime. Dispozitivul cu cameră a surprins punga cu dulciuri pe care micuțul o avea la el și o ceașcă de plastic.

Întrucât nu poate coborî nimeni în puțul adânc se dorește săparea unui puț paralele, dar salvatorii trebuie să fie foarte atenți să nu rănească copilul.
Din nefericire nu se aude niciun zgomot sau plânset, astfel că părinții disperați și autoritățile nu au nicio bănuială dacă cel mic a rezistat sau este deja mort.

Sursă: lasexta.com

Ce legătură are laptele matern cu Brexitul. Autoritățile și-au exprimat îngrijorarea... Caz șocant la o grădiniță! Un copil de 6 ani a fost prins de educatoare cu o armă încărcată! Unde o avea ascunsă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x