Antena Căutare

Paris, 12 morți. Poliția franceză a publicat fotografiile atacatorilor redacției Charlie Hebdo

Poliția franceză a publicat fotografiile celor doi suspecți în cazul atacului armat de la redacția publicației satirice Charlie Hebdo, soldat cu 12 morți și 11 răniți.

Poliția franceză a publicat fotografiile celor doi suspecți în cazul atacului armat de la redacția publicației satirice Charlie Hebdo, soldat cu 12 morți și 11 răniți.

Este vorba de doi frați, de naționalitate franceză, Said Kouachi, 32 de ani și Cherif Kouachi, 34 de ani. Cel de al treilea suspect, Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, șoferul grupului terorist, s-a predat poliției.

Le Point scrie că bărbaţii ar fi fost identificaţi după ce poliţiştii au găsit un act de identitate în Citroen-ul abandonat în fugă acestora prin Porte de Pantin.

Cei doi frați au comis cel mai sângeros atentat din Franţa din ultimii 50 de ani. Aceștia le-ar fi strigat martorilor îngroziţi că sunt membri Al Qaida, filiera din Yemen.

Câteva mii de poliţişti sunt acum pe urmele lor.

CITEŞTE ŞI:

Franţa: Ultima postare a publicației CHARLIE HEBDO, pe Facebook, înainte de atacul armat soldat cu 12 morți

Charlie Hebdo a fost de-a lungul timpului ţinta ameninţărilor teroriste

Paris, 12 morți: Unul dintre cei trei terorişti implicați în atacul armat a fost prins! Polițiștii i-au încercuit pe cei... Detaliu CUTREMURĂTOR al actului terorist din Franța. Atacatorii au strigat pe nume fiecare victimă, înainte să o ucidă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x