Antena Căutare

Presa externa lauda National Arena: "Bucurestiul si al sau stadion atrage privirile intregii Europe"

Au curs cuvinte de lauda despre Arena Nationala. Reprezentantii UEFA chiar au cotat-o ca fiind un stadion de patru stele, aflat pe locul al doilea in topul stadioanelor din Europa de Est.

"Marca": "Bucurestiul si al sau Stadion National atrage privirile intregii Europe. La arena s-a lucrat la ultimele detalii pana in ziua finalei pentru a fi la inaltime pentru o reprezentatie de gala".

"El Mundo Deportivo": "Capitala Romaniei a devenit oras spaniol pentru doua zile. Peste tot se simte finala, o respira. Pe strazi este o atmosfera de veritabila sarbatoare".

"El Correo": "Romania a primit cu bratele deschise suporterii spanioli. Totul este bine pus la punct".

"Sport":"Bucurestiul este tot o sarbatoare".

"Bucurestiul a devenit parte a fiestei spaniole. Toata lumea s-a implicat in organizarea acestui eveniment, merita salutata", a scris si "O Jogo".

Chiar daca i-au despartit mii de kilometri de casa, bascii si madrilenii s-au simtit si in Bucuresti ca acasa, precum au observat ziaristii de la AS. "Bucuresti e la 2.481 km departare de Madrid si la 2.322 km de Bilbao. Spaniolii se simt insa aici precum acasa. Este ca o petrecere in familie".


"National Arena merita. In Europa de Est este intrecut doar de noul si luxosul Stadion National din Varsovia" ("As" )

Zi insangerata la Damasc: 55 de morti si 372 de raniti, in doua atentate sinucigase... Bucurie cu violente la Madrid dupa finala EL: 13 oameni raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x