Antena Căutare

Prințul Charles, primele declarații despre lupta lui cu noul coronavirus! „Experiența infectării cu COVID-19 este tulburătoare!” - VIDEO

Prințul Charles al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a făcut primele declarații după ce s-a confruntat cu noul coronavirus. Moștenitorul tronului a spus că experiența infectării cu COVID-19 este „tulburătoare”.

Prințul Charles

Captură video.

„Experiența infectării cu noul coronavirus este stranie, frustrantă și adesea tulburătoare, atunci când prezența familiei și a prietenilor nu mai este posibilă, iar structurile normale ale vieții sunt brusc eliminate.

Într-o perioadă fără precedent şi atât de îngrijorătoare din vieţile tuturor, eu şi soţia mea ne gândim mai ales la aceia care şi-au pierdut rudele în aceste circumstanţe foarte dificile şi speciale şi la aceia care sunt afectaţi de boală, izolare şi singurătate”, a spus Prințul Charles, precizând că, din fericire, el a avut simptome „medii”.

Prinţul Charles a transmis acest mesaj video. A fost filmat în reşedinţa sa din Scoţia, unde îşi petrece perioada de autoizolare.

Moștenitorul tronului a lăudat cadrele medicale care se luptă „eroic” cu COVID-19 și de care s-a declarat „mândru”, dar și pe voluntari și pe toți cei care fac tot posibilul pentru a-i sprijini pe alții, în această perioadă „îngrozitoare”.

Prințul Charles nu i-a uitat nici pe cei care lucrează pentru a „menține rafturile pline în magazine” – un alt „serviciu de urgență” pe care se bazează toată lumea.

„Nimeni nu poate ști când se va termina, dar se va termina! Până atunci, să încercăm să trăim cu speranță și cu încredere în noi înșine și unii în alții și să așteptăm vremuri mai bune”, a mai spus Prințul Charles.

„Vă rog, vă implor! Mi-am zis că dacă s-ar oferi cineva să mă omoare, aș accepta! Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Nu pot!”. O femeie cu COVID-19, mesaj în lacrimi, din spital! VIDEO

Biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa sa regală din Londra, a anunţat luni că prinţul Charles a încheiat perioada de autoizolare.

Clarence House a anunţat pe 25 martie că prinţul Charles a fost testat pozitiv cu COVID-19, însă nu a precizat momentul în care fiul cel mare al reginei Elisabeta a II-a a prezentat primele simptome ale bolii.

Experţi europeni pregătesc o tehnologie smartphone pentru depistarea persoanelor care au intrat în contact cu persoane i... Oamenii de ştiinţă australieni au început să testeze două potenţiale vaccinuri împotriva coronavirusului...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x