Căutare Live

Protest inedit in Germania: Au detonat 200 de paini ca semnal de alarma privind foametea

O artista din Germania a aruncat in aer aproape doua sute de paini. Gestul ei poate parea unul ciudat, dar a vrut astfel sa atraga atentia asupra foametei care ucide un om la fiecare trei secunde.

Tanara a detonat cate o paine pentru fiecare tara de pe glob. In total, 194 de paini au explodat in cadrul unul eveniment special organizat.

Protestul a durat doar 15 minute, dar artista s-a pregatit pentru el luni intregi, impreuna cu mai multi pirotehnisti, care s-au asigurat ca nimeni nu va fi ranit.

"Nu stiu daca munca mea va schimba situatia din lume, cu toate evenimentele de la acest moment. Nu cred ca va schimba ceva. Insa am considerat ca este responsabilitatea mea sa fac ceva", a spus artista Janine Mackenroth.

Sute de oameni s-au adunat sa vada protestul tinerei.

Potrivit statisticilor pe glob, un om moare la fiecare trei secunde, din cauza foametei.

OFICIAL: Yasser Arafat a murit otravit... Washington Post: "Romania, un exemplu al erodarii consensului politic si echilibrului puterii"...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri