Antena Căutare

Expertă în furturi, la 20 de ani! Cum și-a justificat faptele o româncă ce a jefuit zeci de persoane în Manchester: ”E prea greu!”

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost arestată după ce a comis mai multe furturi în centrul orașului Manchester. 

O tânără în vârstă de 20 de ani a fost arestată după ce a comis mai multe furturi în centrul orașului Manchester.

Maria S., o româncă de 20 de ani, a fost prinsă în timp ce încerca să fure produse dintr-un magazin, pe 29 ianuarie. În geanta sa, oamenii legii au descoperit produse în valoare de 239 de lire, pe care ea a spus că le furase pentru nepotul ei.

Ba mai mult, ea a explicat în fața judecătorului ”că a avut o slujbă, dar i s-a părut prea greu să muncească”. Astfel, ea a început să fure în luna ianuarie a anului 2018, împreună cu o femeie, iar în ultima perioadă s-au ”specializat” în zona centrală din Manchester, unde au jefuit zeci de persoane aflate în cafenele, restaurante ori magazine.

Românca a furat un ceas de la o femeie de 88 de ani și ar fi prădat și un bărbat care se afla la cumpărături pe un scuter electric destinat oamenilor cu handicap.

O altă victimă a fost un student care voia să depună la bancă aproape 9.000 de lire sterline, bani pe care îi strânsese în luni de zile, din două joburi part-time, pentru a-și plăti studiile.

Momente de suspans pentru părinții unui băiețel de 2 ani! Copilul a fost răpit de o maimuță și a fost forțat să se joace... Doi români, acuzați că au aruncat în aer un bancomat din Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x