Antena Căutare

S-a orientat după GPS și a ajuns cu mașina direct în lac. De ce și-a continuat femeia drumul?

O tânără în vârstă de 23 de ani din Tobermory, Ontario, a avut parte de o destinație la care nu se aștepta nici ea. A ajuns cu maşina direct într-un lac, după ce dispozitivul GPS ar fi suferit o eroare. 

O tânără în vârstă de 23 de ani din Tobermory, Ontario, a avut parte de o destinație la care nu se aștepta nici ea. A ajuns cu maşina direct într-un lac, după ce dispozitivul GPS ar fi suferit o eroare.

Deoarece condițiile meteo nu erau tocmai favorabile, din cauza întunericului și a ceței, aceasta a ajuns pe o rampă de lansare pentru bărci.

Potrivit medicilor, şoferiţa a scăpat nevătămată, reușind să iasă repede din mașină. Autoturismul a fost scos din lac de autorităţi, aceștia nespecificând ce tip de GPS folosea femeia, care a refuzat să acorde interviuri presei.

Alertă printre posesorii de conturi pe Facebook. Nu folosiți „reacțiile” pentru a nu vă dezvălui datele confidențiale!... BACALAUREAT: Ce camere de luat vederi? Autoritățile au luat măsuri drastice. Va fi imposibil să mai copieze cineva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x