Antena Căutare

Și-a abandonat copilașul autist într-un restaurant și a lăsat un bilet sfâșietor! „Nu mai puteam...” - Foto

O mamă singură și-a abandonat fiul autist în vârstă de 6 ani într-un restaurant și a lăsat un bilet sfâșietor lângă el, explicând de ce a luat această decizie.

O mamă singură și-a abandonat fiul autist în vârstă de 6 ani într-un restaurant și a lăsat un bilet sfâșietor lângă el, explicând de ce a luat această decizie.

Băiatul de 6 ani a fost găsit de angajați ai restaurantului din China în care a fost abandonat de mama lui. Copilul umbla singur prin bucătăria restaurantului, în timp ce mânca ceva.

Angajații restaurantului au bănuit că băiețelul a fost abandonat, așa că au chemat poliția. Ulterior, mama copilului a fost arestată.

„Am încercat să vorbesc cu băiatul, dar el nu a spus nici un cuvânt. Pur și simplu și-a mâncat prânzul și a alergat împrejur”, a spus un ofițer de poliție, Yao Jianguo.

Polițiștii au găsit un bilet într-un buzunar al copilului, prin care mama lui a explicat motivul pentru care l-a abandonat.

„În bilet scria că băiatul este autist și că mama lui nu mai poate face față costurilor necesare pentru creșterea și tratarea lui. Ea a precizat că și-a abandonat copilul în speranța că un bun samaritean îl va adopta sau îl va trimite la un orfelinat”, a mai spus Yao Jianguo.

Polițiștii au luat copilul cu ei, la secție, după care l-au trimis la Protecția Copilului din Hangzhou.

Și-a abandonat copilașul autist într-un restaurant și a lăsat un bilet sfâșietor! „Nu mai puteam...” - Foto

Mama lui a fost surprinsă de o cameră de supraveghere abandonându-și fiul în restaurant. Ea avea fața acoperită. Ea a fost identificată și arestată două zile mai târziu, în locuința ei închiriată.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, le-a spus polițiștilor că este o mamă singură și că soțul ei a părăsit-o pe ea și copilul lor, atunci când băiatul avea doar trei ani. Ea a îngrijit copilul singură timp de trei ani, timp în care a câștigat aproximativ 390 de euro pe lună. Însă, potrivit acesteia, copilul ei avea nevoie de un îngrijitor permanent, care ar fi costat-o peste 250 de euro lunar.

„Nu mai puteam trăi în acest fel”, le-a spus ea polițiștilor.

Copilul se află în prezent la un orfelinat, iar mai multe familii s-au oferit deja să ajute la acoperirea costurilor îngrijirii lui.

Ancheta continuă în acest caz, iar mama băiatului de 6 ani este reținută în continuare.

Caz fără precedent! Nouă oameni au murit, după ce un medic anestezist le-a provocat atacuri cardiace... I-a injectat cu un presupus virus letal și le-a cerut o avere pentru antidot! Un român, celebru în SUA! Câți ani de înch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x