Căutare Live

Spania sufera, regele se distreaza la vanatoare de elefanti in Botswana

Spaniolii sunt foc si para pe Regele Juan Carlos, dupa ce au aflat ca suveranul tocmai a fost intr-o vacanta de lux in Africa.

In timp ce tara se chinuie sa supravietuiasca, monarhul nu s-a uitat la bani cand a plecat la vanatoare de elefanti in Botswana.

Expeditia regala a costat aproape 20 de mii de euro, o cheltuiala care, cel mai probabil, ar fi trecut neobservata daca Juan Carlos nu si-ar fi fracturat soldul.

Aventura lui a dat nastere unor dezbateri aprige si in sanul partidelor de opozitie. Un membru al Partidului Socialist i-a cerut chiar abdicarea.Foto:Target Press/Barcroft Media

Papa Benedict al XVI-lea a implinit 85 de ani... Dmitri Rogozin catre politicienii de la Chisinau: ”Mai usor cu unionismul!”...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri