Antena Căutare

Spiderman a devenit cântăreţ! Francezul Alain Robert, celebru după ce a escaladat zgârie-nori din toată lumea, a debutat în muzică. Video

Francezul Alain Robert, supranumit „Spiderman”, după ce a escaladat, cu mâinile goale, zgârie-nori din toată lumea, îşi face acum debutul ca solist vocal.

Francezul Alain Robert, supranumit „Spiderman”, după ce a escaladat, cu mâinile goale, zgârie-nori din toată lumea, îşi face acum debutul ca solist vocal.

Pe un fond muzical electro-pop, vocea lui Alain Robert repetă doar câteva cuvinte: „Eu sunt Spiderman, nu mă puteţi prinde".

Iar clipul prezintă, bineînţeles, isprăvile sale pe diferite turnuri faimoase în toată lumea.

Cascadorul spune, în glumă, că textul nu corespunde complet adevărului: de obicei, la coborâre îl aşteaptă poliţia, care-l duce în arest, aşa că, de fapt, nu este prea greu de prins.

Kudlow: Reprezentanţii Rezervei Federale fac parte din ”statul paralel”; banca centrală trebuie să reducă în continuare ... Au salvat un român de la moarte, bărbatul a căzut de la înălțime într-un canal. Ce meserie practică cele două italience...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x