Antena Căutare

Tânărul care a sfidat moartea. A scăpat la Boston si Paris, dar la Bruxelles a fost rănit

Mason Wells are 19 ani, dar a trecut prin multe încercări până la această vârstă.

Mason Wells are 19 ani, dar a trecut prin multe încercări până la această vârstă.

El a mai fost implicat în atentatul de la maratonul din Boston, pe 15 aprilie 2013 și în atentatele de la Paris, de pe 13 noiembrie 2015.

Mason se afla la aeroportul Zaventem în momentul exploziilor, fiind rănit și dus la spital. Pentru că s-a aflat chiar lângă unul dintre teroriști, tânărul a suferit răni la tendoane și arsuri de gradul doi și trei la nivelul feței și brațelor.

"Este cel de-al treilea atac terorist pentru Mason. Fiul meu a fost la Boston în momentul atentatului de la maraton, dar și anul trecut, când au avut loc atacurile teroriste din Paris. Trăim într-o lume nesigură și periculoasă. Acum, el era foarte aproape de unul dintre teroristi si a suferit arsuri la fata si maini. Credem ca este un tanar binecuvantat. A supravietuit la 3 atentate teroriste", a declarat tatal lui Mason pentru BBC.

La atentatul din Boston, Mason se afla la un bloc distanță de linia de sosire în momentul exploziei. El o aștepta pe mama sa, care participa la maraton. Din fericire, amândoi au scăpat nevătămați.

Adolescentul se afla și la Paris, anul trecut, când au avut loc atentatele din capitala franceză. Și acolo a scăpat ca printr-o minune, deși în zona în care se afla, una dintre explozii s-a simțit foarte tare.

O româncă şi fiica ei, singurii supravieţuitori din metroul morţii din Bruxelles! "S-a uitat la fetiţă, plângea, ap... ALERTE CU BOMBĂ în Germania: Gara centrală din Koln şi cea din Bonn, evacuate de urgenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x