Căutare Live

Țara din Europa care își va schimba numele! Cum se va numi

Un alt nume pe harta Europei.

O țară din Europa își va schimba numele.

Macedonia, căci despre ea este vorba, a propus patru variante pentru o nouă denumire, cu scopul de a încheia disputa cu Grecia privind numele fostului stat iugoslav, pe care Atena îl consideră o ameninţare teritorială la adresa sa, a anunţat premierul Zoran Zaev, potrivit Gândul.info.

Skopje şi Atena au fost de acord anul acesta să intensifice negocierile pentru a încheia disputa care blochează aderarea Macedoniei la Uniunea Europeană şi NATO.

Țara din Europa care își va schimba numele! Cum se va numi

Macedonia, care speră că problema va fi rezolvată înainte de summitul NATO care va avea loc în luna iulie la Bruxelles, a sugerat folosirea unui calificativ geografic pentru a diferenţia denumirea celor două teritorii.

Noul nume pentru Macedonia va fi ales dintre următoarele variante: Republica Macedoniei de Nord, Republica Macedoniei de Sus, Republica Macedonia Vardar şi Republica Macedoniei (Skopje).

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Imaginile fac înconjurul Europei! "Morţii şi răniţii au fost duși laolaltă la spitale!" Două trenuri s-au cioc...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri