Antena Căutare

Ea este stewardesa eroină care a salvat viața mai multor pasageri din tragedia aviatică din Rusia: "I-am apucat de haine și..."

Un avion de pasageri al companiei Aeroflot a aterizat de urgenţă la aeroportul Sheremetyevo din Moscova în urma izbucnirii unui incendiu la bordul aeronavei în timpul zborului.

Mai există și oameni cu suflet de aur! Ea este stewardesa eroină care și-a pus viața în pericol pentru a salva pasagerii din avionul cuprins de flăcări în Rusia: "I-am apucat de haine și i-am împins cu toată pueterea pe ieșirea de urgență că să nu fie arși de vii"

Un avion de pasageri al companiei Aeroflot a aterizat de urgenţă la aeroportul Sheremetyevo din Moscova în urma izbucnirii unui incendiu la bordul aeronavei în timpul zborului.

Aeronava, un Superjet-100 Sukhoi, a decolat de la aeroportul Sheremetyevo la ora locală 18:02 către oraşul Murmansk. Echipajul a emis un semnal de urgenţă după ce a detectat mai multe defecţiuni la scurt timp după decolare.

După aterizarea de urgenţă, motoarele avionului au luat foc pe pistă, a informat Aeroloft într-un comunicat.
Echipajul a făcut tot ce se putea pentru a salva pasagerii”, care au fost evacuaţi în 55 de secunde, a precizat compania.

Vezi imagini teribile din momentul incediului:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aeroflot a publicat o listă a supravieţuitorilor care au fost identificaţi până în prezent, adăugând că va modifica lista pe măsură ce apar noi informaţii.

Guvernatorul din Murmansk, Andrey Chibis, a declarat conform rapoartelor, că familiile celor ucişi în incendiu vor primi fiecare câte un milion de ruble (15,300 de dolari) iar victimele tratate în spital 500.000 de ruble (7,650 de dolari).

De curând a apărut un filmuleț din interiorul avionului incendiat, din care se aud țipetele pasagerilor, în timp ce aeronava ateriza de urgență la aeroportul Sheremetyevo din Moscova.
Duminică, oficialii din Rusia au transmis că 41 de persoane, inclusiv copii, au murit în urma incendiului.

Mai exact, doi copii şi o persoană din echipajul aeronavei se află printre decedaţi, conform presei din Rusia.

Un martor a declarat că ar fi „un miracol” ca cineva să fi scăpat din avion, în aeronava operată de Aeroflot aflându-se 73 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

Potrivit oficialilor ruși, evacuarea a fost întârziată pentru că unii pasageri nu s-au îndurat să-și lase bagajele și hainele în cabină, punându-și viața în pericol pentru a le recupera. Întreaga desfășurare a tragediei a fost relatată de o stewardesă care a participat la acțiunea de salvare.

Cu toate acestea, autoritățile continuă să investigheze cauza accidentului, sugerând trei teorii: calificările insuficiente ale pilotului, eșecul echipamentului și vremea.

În contextul unei tragedii de o asemenea anvergură, există însă o stewardesă eroină care a reușit să salveze restul pasagerilor. Tatiana Kasatkina declară momentele în care și-a pus viața în pericol pentru a salva pasagerii: „I-am apucat de haine și i-am împins pe ieșirea de urgență”, a relatat aceasta, informație confirmată de supraviețuitori.

Focar de ciumă bubonică în Mongolia! Pasagerii unui avion sunt ținuți de 9 zile în carantină după ce doi pasageri au mur... Un bătrân a fost jefuit și lăsat fără aparatura medicală și medicamentele care îl țineau în viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x