Antena Căutare

Transformare SENZAȚIONALĂ: Ce l-a determinat pe un bărbat să slăbească 180 de kilograme e ULUITOR!

Numeroase persoane de toate vârstele obișnuiesc să piardă nopțile pe internet jucându-se diferite jocuri, însă pentru un bărbat din Marea Britanie, acest lucru i-a schimbat complet viața.

Numeroase persoane de toate vârstele obișnuiesc să piardă nopțile pe internet jucându-se diferite jocuri, însă pentru un bărbat din Marea Britanie, acest lucru i-a schimbat complet viața.

În 2011, Brian Flemming era dependent de alcool și cântărea nu mai puțin de 284 de kilograme, însă orele întregi petrecute pe internet și discutând cu o femeie l-au ajutat să-și schimbe stilul de viață.

În primăvara anului 2012, acesta a cunoscut-o pe Eastham, o femeie cu 20 de ani mai mare decât el. Au vorbit pe Facebook, au glumit, iar ulterior au început să aibă încredere unul în celălalt, astfel că Flenning i-a dezvăluit problemele sale cu alcoolul și greutatea. În loc să-i ofere compasiunea pe care și-o dorea, Eastham a început să-l susțină să-și schimbe stilul de viață cât mai repede, deoarece riscă să se îmbolnăvească grav.

Ziua de 13 octombrie a fost una istorică pentru el. A promis că va face orice ca să slăbească și să renunțe la stilul de viață, iar acum, la 18 luni distanță, bărbatul are de ce să fie mândru. A slăbit nu mai puțin de 180 de kilograme și este foarte atent la ceea ce mănâncă.

Sursa: CNN

Sursa foto: Facebook/Brian Flemming

Rusia şi-a retras trupele militare cantonate la frontiera cu Ucraina... Astronauții americani, victimele sancțiunilor aplicate Moscovei de către Occident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x