Antena Căutare

Patru morți și peste 600 de răniți, în urma unui accident feroviar grav! Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic: ”Prezentau răni numeroase!”

Trei persoane și-au pierdut viețile și alte aproape 200 au fost rănite, în urma coliziunii a două trenuri, în capitala sud-africană Pretoria. 

Patru persoane și-au pierdut viețile și alte peste 600 au fost rănite, în urma coliziunii a două trenuri, în capitala sud-africană Pretoria.

Potrivit presei internaționale, medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru cele trei persoane.

"Patru pacienţi au fost găsiţi cu răni numeroase, fatale, şi au fost declaraţi ulterior decedaţi la locul accidentului", a precizat ER24 într-un comunicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Peste 600 de alţi pacienţi au fost găsiţi la locul accidentului. Evaluările indică faptul că rănile suferite oscilează de la minore la critice", a adăugat sursa citată.

Nu se cunosc până în prezent circumstanţele în care a avut loc coliziunea între cele două trenuri. Potrivit postului News24, care citează un responsabil al căilor ferate, coliziunea s-a produs în gara Mountain View, potrivit Agerpres.

În ianuarie anul trecut, două trenuri au intrat în coliziune în provincia Gauteng din Africa de Sud, incident în care 200 de persoane au fost rănite.

Scene șocante într-un spital de copii! Bebeluș cu suzeta prinsă cu lipici de gură. VIDEO... Cutremur în această dimineață la granița României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x