Antena Căutare

Un mort si peste 30 de raniti dupa prabusirea unei podele intr-un lacas de cult din Paris

Accident teribil in apropiere de Paris, duminica, acolo unde un copil de sase ani a murit si peste 30 de persoane au fost ranite in urma prabusirii unei podele intr-un local.

Peste o suta de persoane se reunisera in familie de Pasti intr-un local din Stains, frecventat in principal de comunitatea haitiana.

Accidentul s-ar fi produs in urma greutatii celor 100-150 de persoane de la primul etaj care participau la slujba, conform prefectului Christian Lambert.

In urma acestui accident un copil de sase ani a murit si peste 30 de persoane au fost ranite, iar o alta femeie de 42 de ani este, de asemenea, in stare grava.

In timp ce activitatile de salvare au continuat, fiind mobilizati aproximativ 150 de pompieri, 48 de vehicule si un elicopter pentru a evacua ranitii spre spitale, prefectul a anuntat deschiderea unei anchete in acest caz.

Conform unei surse apropiate anchetei structura ar fi putut fi afectata de dansurile foarte ritmate care insotesc de obicei aceste ceremonii.

VIDEO! Incendiu devastator pe o autostrada din SUA. O cisterna cu 34 de mii de litri de benzina a luat foc... VIDEO! Atentat cu bomba in Kosovo: 4 copii, raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x