Antena Căutare

Un român de 15 ani a dat marea lovitură în Spania! Puștiul a făcut o adevărată avere peste noapte

Poveste incredibilă! La doar 15 ani, un adolescent român stabilit în Spania a devenit mai bogat cu 200 de mii de euro, peste noapte!

Poveste incredibilă! La doar 15 ani, un adolescent român stabilit în Spania a devenit mai bogat cu 200 de mii de euro, peste noapte!

Cosmin Rotariu s-a stabilit în Spania acum zece ani cu părinţii şi fratele lui mai mic poza cu fratele şi vrea să studieze ingineria industrială.

Tânărul a jucat la Loteria copiilor şi a câştigat premiul cel mare. Alături de părinţi, băiatul s-a stabilit în Barcelona cu 10 ani în urmă. Şi a fost, se pare, o mutare cu noroc.

Euforic şi încă şocat de norocul care l-a lovit, Cosmin este în al nouălea cer. La 15 ani a câştigat premiul cel mare la Loteria Copilului, în valoare de 200 de mii de euro.

Cosmin locuieşte chiar lângă sediul loteriei din Barcelona. Dar, până anul acesta, nu a jucat niciodată. Pe biletul care i-a schimbat viaţa a plătit 20 de euro, bani pe care îi câştigase la loz în plic, de Crăciun.

Banii îi va împărţi cu toţi membrii familiei. Pentru el îşi doreşte un telefon nou şi, poate, o excursie în California. Cu siguranţă, familia va face o vizită şi în România, pentru ca băieţii să îşi vadă bunicii.

Extragerea la Loteria Copiilor are loc anual în dimineaţa de 6 ianuarie. Aşa cum spune şi numele, la joc pot participa doar minori.

Cutremur puternic duminică! Ce magnitudine a avut și ce s-a întâmplat... Înfiorător! Primele imagini cu cele 5 fete MOARTE într-un mod misterios. Descoperirea care ȘOCHEAZĂ: „Tinerele erau...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x