Antena Căutare

Un vânzător de flori din Anglia, pe lista următoarelor ținte ale ISIS! Bărbatul a rămas șocat când a aflat. Se teme pentru viața lui

Stephen Leyland, în vârstă de 64 de ani, florar în Marea Britanie, a aflat că se află pe lista țintelor teroriștilor ISIS, potrivit The Guardian.

Stephen Leyland, în vârstă de 64 de ani, florar în Marea Britanie, a aflat că se află pe lista țintelor teroriștilor ISIS, potrivit The Guardian.

Acesta a rămas fără cuvinte când și-a văzut fotografia în Rumiyah, cea mai nouă revistă de propagandă a Statului Islamic, cu explicația „chiar și sângele acestui cetățean Cruciat care le vinde flori trecătorilor poate fi vărsat – iar asemana teroare în inimile necredincioșilor e o datorie pentru un musulman”.

„Nu mă tem, dar sunt îngrijorat când văd că poza mea a ajuns într-o astfel de revistă. Nu cunosc niciun jihadist. Clienți mei sunt cei care locuiesc în Alderley Edge, neveste de fotbaliști, genul acesta de oameni”, a spus el.

Este posibil ca fotografia să fi servit drept exemplu de creștin inocent care s-ar putea transforma într-o țintă sigură.

Femeia care visează să devină atât de grasă, încât să nu se mai poată mișca. Cântărește 318 kilograme și este hrănită cu... Stare de alertă. Un avion rus a interceptat 'periculos și neprofesionist' un avion american...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x