VIDEO! Barack Obama si David Cameron s-au distrat la un meci de baschet

Barack Obama si premierul britanic David Cameron si-au facut timp si pentru distractie la inceputul vizitei de trei zile a britanicului la Washington. Si sotiile celor doi s-au simtit la fel de bine.

Prima vizita in Statele Unite a premierului britanic David Cameron a continuat intr-o cu totul alta nota.

Presedintele Obama si-a tinut promisiunea si l-a dus pe Cameron la un meci de baschet, in statul Ohio. Imbacati lejer si foarte relaxati, cei doi lideri au fost vedetele deschiderii campionatului universitar.

Daca Obama s-a simtit in elementul lui in zona rezervata VIP-urilor, David Cameron a avut nevoie de ceva timp sa inteleaga ce se petrece pe teren. E primul meci de baschet la care asista.

Trebuie sa spun ca ambele echipe stau foarte prost la capitolul aruncari.

Si sotiile celor doi lideri au avut o dupa amiaza. sportiva. Michelle Obama si Samantha Cameron le-au facut galerie copiilor care au luat parte la o competitie numita "Micii olimpici".

Daca sotia premierului Cameron a avut o atitudine ceva mai rezervata, tipic britanica, prima doamna a Statelor Unite nu s-a multumit sa stea pe margine. A luat racheta de tenis si a facut un scurt schimb de mingi cu unul dintre jucatori. Iar la final, cele doua prime doamne s-au fotografiat cu copiii.


Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri