Antena Căutare

VIDEO! Un copil s-a furisat langa Papa

Serviciul de protectie al Papei Benedict al XVI-lea s-a dovedit neputincios in fata unui. baietel care tinea neaparat sa aiba o intalnire privata cu suveranul pontif. Copilul si-a implinit visul si nu a fost certat de nimeni, ci, dimpotriva, aplaudat de toti cei prezenti.



Unul din spectatori, un baiat de cativa ani, nu era dispus sa se multumeasca doar cu atat. Ceremonia era pe cale sa se incheie cand copilul a aparut chiar in preajma tronului papal, dupa ce a reusit, numai el stie cum, sa se strecoare prin cordoanele se securitate.

Uluiti, oamenii din garda Papei n-au avut nicio reactie, iar baietelul a reusit sa schimbe cateva vorbe cu Benedict al XVI-lea. Acesta i-a luat cu blandete capul in maini si l-a binecuvantat.

A intervenit, apoi, secretarul personal al Papei, pentru a-i spune baiatului ca ar fi timpul ca intrevederea sa se incheie. Politicos, copilul s-a intors la locul sau, in aplauzele publicului. Convorbirea sa cu Papa va ramane, probabil, un secret.

The Telegraph: Britanicii se tem ca datele lor personale vor ajunge pe mana politistilor romani corupti... VIDEO! Accident de tren in Cehia: 1 mort si 12 raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x