Căutare Live

Nu se mai eliberează pașapoarte! Lipsa banilor închide ghișeele de la Serviciul de Elberarea Pașapoartelor din această țară!

Sărăcia a ajuns la cote maxime, iar Serviciul de Eliberare a Pașapoartelor a făcut un anunț care seamănă panică printre cetățenii țării, care nu-și vor putea ridica un astfel de act din cauza problemelor financiare

Sărăcia a ajuns la cote maxime, iar Serviciul de Eliberare a Pașapoartelor a făcut un anunț care seamănă panică printre cetățenii țării, care nu-și vor putea ridica un astfel de act din cauza problemelor financiare.

Este vorba despre Zimbabwe, statul din centrul Africii, care se află în fața unui adevărat colaps financiar. În ciuda aparențelor, decizia nu se încadrează într-o tentativă a actualei puteri de a izola țara de restul lumii, ci de imposibilitatea financiară de a furniza un astfel de serviciu.

În pofida promisiunilor repetate, preşedintele Emmerson Mnangagwa, care l-a succedat la sfârşitul lui 2017 pe autocratul Robert Mugabe, un fost amic al lui Ceauşescu, nu reuşeşte să relanseze economia. El a recunoscut recent că situaţia este atât de gravă, încât există şi „o criză a paşapoartelor“.

Din cauza sărăciei, circa 3 milioane de locuitori din Zimbabwe au fugit din ţară şi s-au stabilit în străinătate, în principal în Africa de Sud, în ultimele două decenii.

500 de euro pe lună, teren pentru construirea unei case și mâncare pentru oricine se mută pe această insulă din Grecia... Donald Trump a lăudat „bărbaţii şi femeile curajoase” din armata americană în discursul de 4 iulie...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri