Antena Căutare

Femeia în vârstă de 70 de ani care a născut gemeni a fost părăsită de soț. Cum a fost posibilă sarcina la o vârstă înaintată

O femeie din Uganda în vârstă de 70 de ani a născut gemeni, iar soțul acesteia a ales s-o părăsească în momentul în care a aflat că va fi din nou tată. Cum a fost posibil acest lucru și ce s-a întâmplat cu cei trei.

Imagine cu doi bebeluși în maternitate. Galerie
Femeia în vârstă de 70 de ani care a născut gemeni a fost părăsită de soț chiar înainte să-i aducă pe lume. | Shutterstock

Cazul femeii care a adus pe lume o fetiță și un băiat la vârsta de 70 de ani a uimit o lume întreagă. Aceasta a fost părăsită de către soțul ei după ce a aflat că vor avea gemeni, în ciuda faptului că cei doi au apelat la o fertilizare în vitro pentru obținerea sarcinii.

Safina Namukwaya este una dintre cele mai în vârstă femei care au născut de-a lungul timpului. Aceasta a declarat pentru presă că ceea ce s-a întâmplat este cu adevărat un miracol, deoarece nu se mai aștepta la un asemenea lucru.

Citește și: O femeie de 85 ani, supraviețuitoare a cancerului, spune secretul pentru o viață lungă și împlinită. Cele 5 reguli de aur

Femeia care a născut gemeni la 70 de ani

Medicii unui centru de fertilitate din Kampala, capitala Ugandei, au considerat că Safina Namukwaya ar putea aduce gemenii pe lume în condiții de siguranță apelând la o naștere prin cezariană.

Cei doi bebeluși au fost născuți imediat după ora prânzului și au fost declarați de către medici ca fiind „perfect sănătoși”.

„Am realizat ceva extraordinar - am adus pe lume gemeni pentru cea mai în vârstă mamă din Africa, în vârstă de 70 de ani!" a fost mesajul transmis de centrul medical Women's Hospital International and Fertility (WHI&FC) pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: O bunicuță din România a ajuns virală pe internet după ce s-a căsătorit cu un tânăr de culoare. „Doamne ferește

Cu toate că cei doi sunt bine, femeia a declarat faptul că a avut o sarcină dificilă din toate punctele de vedere, mai ales din cauza faptului că a fost părăsită de soțul ei care a ales să plece în momentul în care a aflat că va mai avea încă doi copii.

„Bărbaților nu le place să li se spună că ai mai mult de un copil. De când am fost internată, bărbatul meu nu a trecut niciodată pe aici", a fost declarația femeii cu privire la acest aspect.

În urmă cu trei ani, femeia a mai născut o fetiță, aceasta fiind prima ei naștere. În trecut, Safina Namukwaya a trecut prin momente dificile în care persoanele din jur o umileau pentru că nu a făcut copiii până la acea vârstă.

Fiind demoralizată de acest aspect, femeia în vârstă de 70 de ani a decis că o fetiță nu este de ajuns și a apelat din nou la o vertilizare în vitro pentru a mai face un copil. Surpiza a fost extraordinar de mare când a fost anunțată că are gemeni.

Citește și: O mămică a patru copii din România a luat o decizie surprinzătoare. Cum arată și ce a determinat-o să se înroleze în armată

Această veste a fost pentru ea una foarte bună, însă soțul ei a ales să plece și să o lase să se descurce singură, deoarece nu s-a considerat destul de pregătit pentru a fi tată din nou.

Citește și: Cu ce se confruntă femeia care nu a mai mâncat de patru ani. Cum arată și cum este posibil acest lucru

Întreaga familie a edilului fugar poate intra la închisoare. Ce au descoperit oamenii legii și ce se întâmplă cu Cătălin... Liviu Vârciu are în vedere cununia religioasă. Anda Călin îi este alături de 7 ani. Cât de frumoși sunt cei doi împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x