Antena Căutare

A auzit niște sunete ciudate, dar când a deschis ușa, nu i-a venit să creadă. Ce a urmat apoi

Un bărbat s-a trezit la ușă cu mai multe animăluțe sălbatice, cărora le-a făcut mai multe fotografii.

un barbat care deschide o usa
A auzit niște sunete ciudate, dar când a deschis ușa, nu i-a venit să creadă. Ce a urmat apoi | Shutterstock

La începutul acestei luni, bărbatul și-a scris povestea, de tipul "M-am trezit cu asta", fără să aibă habar de ceea ce i s-a întâmplat.

Citește și: O femeie a găsit o pisică cu aripi. Cum arată animalul bizar care a uimit internetul | VIDEO

A auzit niște sunete ciudate, dar când a deschis ușa, nu i-a venit să creadă. Ce a urmat apoi

Tim Newton din Alaska a avut parte de o experiență inedită, când s-a trezit la ușă nu cu unul, ci cu o întreagă familie de feline Lynx, scrie Bored Panda.com.

"Tim a fost trezit de zgomote pe puntea lui săptămâna trecută, și s-a uitat afară. Cu uimire, a luat aparatul său foto.. și puteți să credeți asta? O femelă Lynx și cu cei ȘAPTE pui ai ei!!" - a scris ulterior pe pagina sa.

"Ea i-a chemat și s-au așezat toți în linie chiar în fața locului unde el se afla (el era înăuntru, în ușa cu plasă!) Este uimitoare VIAȚA SĂLBATICĂ DIN ALASKA!!! Au început să alerge și să se joace pe puntea noastră, și apoi în curtea noastră!"

Am ajuns la concluzia că felinele din special Lynx își petrece 1 la sută din timpul lor de veghe alergând după iepuri și 99 la sută alergând după puii lor", se arată în poveste.

A fost ceva neașteptat pentru Tim Newton, care a reușit să surprindă aceste momente rare în fața propriului său cămin din sălbăticia înghețată din Alaska. Întâlnirea cu o mamă Lynx și cu cei șapte pui ai săi a oferit o privire prețioasă asupra vieții sălbatice în această regiune a lumii.

Citește și: O femeie a găsit un pui de pisică abandonat. L-a luat acasă și l-a ținut câteva luni, dar și-a dat seama că este altceva

Lynxul, o felină cu o blană distinctivă și urechi ascuțite, este cunoscut pentru abilitățile sale de vânătoare și pentru faptul că este greu de observat în habitatul său natural. Cu toate acestea, pentru Tim, acest lucru a fost cu siguranță o excepție norocoasă. El a fost martorul unei scene de familie cu totul remarcabile în curtea sa din Alaska.

Fotografiile surprinse de Tim înfățișează imaginea uimitoare a mamei Lynx și a puilor ei, toți așezați ordonat pe puntea casei sale. Privirea lui Tim asupra acestui spectacol sălbatic a fost posibilă deoarece se afla înăuntru, în spatele ușii cu plasă.

Ceea ce a observat Tim în timpul acelor momente a fost comportamentul jucăuș și iubirea clară dintre mama Lynx și puii săi, care se jucau în voie pe punte și prin curte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Orașul unde trăiesc doar femei. Cum au ajuns să devină mame multe dintre ele... Iluzie optică virală. Ce animal poți vedea în imagine?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x