Antena Căutare

A fost legalizat un nou mod de înmormântare. Cine nu vrea să ajungă cenușă sau oase, poate alege să devină îngrășământ de plante

Statul Washington a legalizat o nouă metodă de înmormântare. Cei care nu vor să ajungă cenușă sau o grămadă de oase pot alege să devină îngrășământ pentru plante. 

Statul Washington a legalizat o nouă metodă de înmormântare. Cei care nu vor să ajungă cenușă sau o grămadă de oase pot alege să devină îngrășământ pentru plante.

Guvernatorul statului Washington (SUA), Jay Inslee, a semnat un decret care legalizează o nouă metodă de înmormântare. Oamenii vor putea alege să își transforme cadavrele în compost.

Procesul durează aproximativ două săptămâni. La final, rudele celui decedat primesc „îngrășământul” rezultat, depozitat în două butoaie speciale. Mai departe, este alegerea familiei, scrie Daily Mail.

„Astfel, putem să dăm un nou înțeles morții”, a spus Nora Menkin, directorul People's Memorial Association.

Inițiatorii acestei legi susțin că aceasta va avea un efect pozitiv asupra mediului înconjurător, fiind mai puțin poluantă decât incinerarea și nu prezintă riscurile biologice pe care le-ar putea avea îngroparea.

A primit un pachet misterios. Când a văzut ce era înăuntru, a amuțit: „Mai există și oameni buni pe lumea asta!”... Ce trebuie să faci ca să atragi banii în viața ta! Trucul cu sare sau orez dă roade imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x