Antena Căutare

A ieșit cu rața la plimbare prin București! „Haide! Tu nu auzi?! Unde te duci?”

Trecătorii s-au amuzat copios de rața care traversa strada, dar și de faptul că stăpâna ei o întreba unde se duce!

A ieșit cu rața la plimbare prin București! | Tik Tok @avelonio

Un videoclip postat în urmă cu 3 zile în mediul online a devenit viral după ce oamenii au rămas uimiți de o femeie care se plimba cu o rață pe străzile din București.

Imaginile savuroase au ajuns la peste 200 000 de utilizatori ai platformei Tik Tok, iar în secțiunea de comentarii, oamenii s-au amuzat copios de cele văzute.

Citește și: Afacerea fabuloasă cu care un tânăr din Arad reușește să facă bani în țară și străinătate. Produsul este la mare căutare

Iată cum a fost surprinsă femeia care traversa strada alături de rața ei pe trecerea de pietoni!

Articolul continuă după reclamă

A ieșit cu rața la plimbare prin București!

„Haide! Hai! Haide! Tu nu auzi?! Hai odată! Unde te duci? Hai! Unde te duci?!” striga femeia la rățușca ei care părea extrem de debusolată de tot traficul și de oamenii din jurul ei care se uitau nedumeriți.

După ce femeia a traversta, rățușca s-a oprit în mijlocul trecerii de pietoni inspectând ce se întâmplă și dând din codiță speriată. O altă femeie a încercat să o îndrume spre trotuar, însă rața a luat-o direct pe carosabil, fapt care a făcut-o pe stăpâna ei să strige la ea „Tu n-auzi?! Unde te duci?!” exact ca și cum ar vorbi cu un om.

Trecătorii se uitau amuzați de situație, însă stăpâna ei nu s-a lăsat intimidată de priviri și a continuat să strige la rățușcă.

Imaginile amuzante s-au viralizat extrem de repede, videoclipul ajungând la peste 200 000 de vizualizări și la peste 12 000 de aprecieri.

Potrivit comentariilor, totul s-a întâmplat în zona Berceni a Capitalei!

Iată mai jos videoclipul!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Amendă uriașă pentru un bărbat din Mehedinți, după ce a abandonat lângă gunoi cinci pui de pisică. La ce sumă ajunge penalizarea

În secțiunea de comentarii, utilizatorii platformei au glumit și s-au amuzat cât au putut de tare pe seama întâmplării mai puțin obișnuite care a avut loc pe străzile din Capitală.

„așa îmi stig și eu păsările prin curte, și chiar vin, s-au învățat 😅🤣🤣🤣”

„Acel "TU NU AUZI" este epic 🤣🤣”

„doar în berceni vezi așa ceva 😹😹”

„Numai pe Giurgiului se poate întâmpla”

„rațele reacționează la țipete și vin. Chiar așa e” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citește și: Un câine a alergat kilometri întregi pentru a-și salva stăpânul căzut cu mașina într-o râpă. Povestea i-a înduioșat pe internauți

Se pare că întâmplarea nu a avut loc doar acum 3 zile, pentru că oamenii au specificat că au mai văzut-o și în zilele după ce a fost postată:

„am văzut-o și azi”

„Da, da. Acum am văzut-o și eu în parcul de la poștă 😂”

Deși majoritatea persoanelor s-au amuzat de situație, au existat și câteva comentarii prin care alți utilizatori și-au dorit să puncteze că totul este absolut normal:

„Prin alte țări civilizate e ceva normal, vezi rațe, iepuri, vulpi pe stradă, nu se ia nimeni de ele”

„noi iubitorii de animaluțe vorbim cu ele sunt ca și copiii noștri poate mai mult de atât”.

O femeie făcea curat atunci când a găsit un stick de memorie. L-a deschis și a descoperit un „secret” murdar despre soț ... Cum a reacționat un bărbat când a văzut ce i-a gătit propria soție. Cuplul a devenit viral pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x