Antena Căutare

Acest tânăr a vrut să servească masa. A fost aruncat pe ușa restaurantului! Peste o oră a revenit, iar ospătarii au înlemnit!

Viața continuă să ne ofere lecții imposibil de uitat. Câțiva angajați ai unui restaurant vor rămâne cu un gust amar după ce au trăit o experiență mai puțin obișnuită, la finele căreia au învățat că nu e tocmai potrivit să judeci o persoană după vestimentație

Viața continuă să ne ofere lecții imposibil de uitat. Câțiva angajați ai unui restaurant vor rămâne cu un gust amar după ce au trăit o experiență mai puțin obișnuită, la finele căreia au învățat că nu e tocmai potrivit să judeci o persoană după vestimentație.

Concret, un om al străzii a intrat în localul respectiv și s-a trezit refuzat de toată lumea în momentul în care a dorit să bea o cafea pe care urma să o plătească. Omul a plecat dezamăgit, dar după mai puțin de-o oră s-a întors cu o altă înfățișare. De fapt, bărbatul era un tip cu posibilități financiare, iar la a doua apariție a venit la volanului unui Ferrari și îmbrăcat cu haine de firmă.

Așa cum era de așteptat, chelnerii s-au înghesuit să-l servească la masă, dar tânărul a refuzat și le-a explicat angajaților și motivul.

Dacă nu vrei să ai un copil needucat, atunci învață-l să NU facă aceste cinci lucruri! După ce îl vei crește ca D-l Goe,... Noua fiţă în materie de cafea! Nu se mai pune lapte și nu se mai fac modele cu frișcă! Acum moda e alta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x