Antena Căutare

Adevărată lecție de viață! O fetiță de nouă ani și-a cheltuit toți bănuții primiți de ziua ei, pentru a le oferi prânzul polițiștilor, după tragedia din Dallas

O fetiţă şi-a sărbătorit ziua de naştere cumpărându-le prânzul poliţiştilor din Detroit, pentru a le demonstra că orice viaţă contează.

O fetiţă şi-a sărbătorit ziua de naştere cumpărându-le prânzul poliţiştilor din Detroit, pentru a le demonstra că orice viaţă contează.

Samya McLaughlin a decis să le facă o surpriză acestora, după ce a văzut atacul din Dallas, în urma căruia cinci poliţişti au fost ucişi.

Şi-a folosit toţi bănuţii primiţi cadou pentru a cumpăra sandvișuri, chipsuri, fructe şi prăjituri, primind o îmbrăţişare din partea unui poliţist recunoscător, fiind numită "agentul zilei".

Samya urmărise ştirile, împreună cu bunica sa, când a văzut incidentul din Dallas, în urma căruia cinci poliţişti şi-au pierdut viaţa.

M-am gândit că ar trebuie să îi hrănesc pe polițiști, deoarece am vrut să le arăt că sunt alături de ei şi le-am mulţumit pentru tot ceea ce au făcut. Am vrut să le arăt ca orice viaţă contează.

"Oricine ar fi mândru în locul meu. Are o inimă mare şi ştie cum să aibă grijă de oameni şi să aprecieze ceea ce se intampla’, a declarat tatăl fetei."

E vară, de aceea ai nevoie de un desert răcoros! Cum prepari cea mai delicioasă înghețată la tine acasă... REZULTATE BAC 2016. Acum are motiv serios de leșin! Barbie de România a picat BAC-ul și s-a făcut de râs. Ce notă rușino...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x