Antena Căutare

Ai degetul arătător mai lung decât celelalte? Atunci trebuie neapărat să afli ce semnificație ascunde acest detaliu!

La o privire mai atentă, se pare că dimensiunea degetelor de la picioare oferă un bun indiciu despre personalitatea cuiva.

Ai degetul arătător mai lung decât celelalte? Atunci trebuie neapărat să afli ce semnificație ascunde acest detaliu!
Tu ce fel de personalitate ai?

La o privire mai atentă, se pare că dimensiunea degetelor de la picioare oferă un bun indiciu despre personalitatea cuiva.

DEGETUL "MARE"

Persoanele al căror deget mare este cu mult mai lung decât celelalte degete de la picioare sunt inteligente și creative. Ele găsesc întotdeauna cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă. Sunt capabile să privească lucrurile din toate unghiurile, dar pot avea probleme de concentrare și de îndeplinire a planurilor pe care și le propun.

Dacă degetul mare este mai mic decât celelalte degete, înseamnă că ești capabil să îndeplinești mai multe sarcini simultan. Ești un administrator competent și eficient. Adeseori te folosești de carismă pentru a-ți impune ideile.

"ARĂTĂTORUL"

Persoanele cu un deget "arătător" lung sunt lideri foarte abili. Sunt firi dinamice și creative, dar și autoritare și competitive. Sunt, însă, mereu în căutare de armonie.

TEST de PERSONALITATE! Alege-ți frunza și află ce spune ea despre tine. Vei fi surprins de ADEVĂR!

DEGETUL "MIJLOCIU"

Persoanele cu un deget "mijlociu" lung sunt energice și ingenioase, mai ales la locul de muncă. Sunt firi perfecționiste, iar determinarea și energia de care dau dovadă le ajuta de multe ori să își concretizeze cu succes eforturile. Principalul dezavantaj este că se implică prea mult în activitățile de serviciu ca să le mai rămâna timp și pentru familie și distracție. Persoanele cu un deget mijlociu scurt gustă viața din plin. Le place sa se relaxeze si nu fac excese, mai ales atunci cand vine vorba de a depune efort la serviciu.

DEGETUL "INELAR"

Persoanele care au degetul inelar de la picior lung si drept pun mare pret pe familie. Daca degetul este arcuit, inseamna ca sunt sortiti sa aiba parte de necazuri in relatiile cu cei dragi. Sunt persoane empatice, devotate si implicate, dar tind sa fie nefericite in viata de familie. In plus, le este foarte greu sa se detaseze de problemele celor din jur. Trebuie sa invete sa se destinda si sa nu-si mai faca mereu griji cu privire la problemele altora. Persoanele cu un deget inelar scurt sunt exact opusul celor de mai sus, relatiile personale si chestiunile familiale nefiind nici pe departe atat de importante pentru ele.â

Tu ce fel de degete ai?

DEGETUL MIC

Persoanele al caror deget mic de la picior este foarte scurt au un comportament copilaros. Fug de responsabilitati si se plictisesc repede. Din acest motiv, sunt mereu in cautare de lucruri noi care sa le capteze interesul. Sunt firi distractive, calme si glumete.

Persoanele care poseda abilitatea de a-si misca degetul mic de la picior independent de celelalte degete sunt firi impulsive, aventuroase si fermecatoare. Cele care nu au aceasta abilitate prefera rutina si ordinea, si pun mare pret pe loialitate.

DEGETELE CU LUNGIME PROGRESIV MAI MARE

Daca fiecare dintre degetele de la picioare este mai mare decat cel de dinaintea lui, trasand o linie ascendenta uniforma, este semn ca persoana are o fire metodica, exacta si practica. Acest tip de personalitate duce intotdeauna la bun sfarsit lucrurile incepute.

Află AICI mai multe detalii despre personalitatea ta!

Tu câți cai poți "duce"? Ce mașină ți se potrivește în funcție de zodie... O fantomă și-a făcut de cap în școală, atunci când nu era nimeni de față! Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere! (VID...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x