Antena Căutare

Atenție! Au apărut stickere contra cost pe Facebook Messenger

În cazul în care sperați că nu veți fi niciodată invitați să cheltuiți bani reali în interiorul Facebook Messenger, se pare că v-ați înșelat amarnic.

În cazul în care sperați că nu veți fi niciodată invitați să cheltuiți bani reali în interiorul Facebook Messenger, se pare că v-ați înșelat amarnic.

Au trecut deja câțiva ani de când unii dintre noi au început să folosească stickere pe Facebook Messenger pentru a ilustra sentimente și stări prin intermediul unor imagini mai complexe decât banalele emoticoane. Acestea și-au văzut începutul pe LINE, dar ulterior au fost implementate în mult mai multe platforme de mesagerie instant, inclusiv BBM.

Inițial, toate stickerele pe care le puteați folosi pe Facebook Messenger au fost gratuite, dar dacă sperați că așa vor rămâne în totdeauna, vă înșelați. Din păcate, Facebook a început să suporte stickere terțe. Partea interesantă este că nu compania lui Mark Zuckerberg se ocupă de crearea lor și nici nu își ia o parte din venituri, momentan. Apple AppStore și Google Play intermediază tranzacțiile printr-un startup din Singapore intitulat PicoCandy. Aceasta din urmă va oferi pachete formate din mai multe stickere cu valori de la 0,99 până la 1,99 dolari.

Continuarea pe Playtech.ro.

Un papagal încearcă să își aducă la viață prietenul mort! Imaginile cu pasărea îndurerată sunt emoționante! (VIDEO)... Cel mai tare test! Verifică-ți vederea și spune ce număr vezi în imagine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x