Antena Căutare

Au spart geamul maşinii pentru a salva un copil. Când l-au privit mai bine, au înlemnit! DETALIUL ŞOCANT i-a pus pe fugă!

Greşeala unei fetiţe a "costat" scump pe părinţii ei: maşina familiei. Copila în vârstă de 10 ani, Janaih, şi-a uitat păpuşa pe bancheta maşinii mamei sale, aflată într-o parcare. Jucăria stătea chiar pe scaunul special al surorii mai mici a lui Janaih, conform metro.co.uk. 

Greşeala unei fetiţe a "costat" scump pe părinţii ei: maşina familiei. Copila în vârstă de 10 ani, Janaih, şi-a uitat păpuşa pe bancheta maşinii mamei sale, aflată într-o parcare. Jucăria stătea chiar pe scaunul special al surorii mai mici a lui Janaih, conform metro.co.uk.

Pe acolo, circula o patrulă de poliţişti. Oamenii legii care au văzut păpuşa au fost convinşi că este vorba despre un bebeluş, aşa că au spart maşina ca să-l "salveze".

Bileţelul explicativ

Familia s-a speriat în momentul în care s-a întors în parcare şi şi-a găsit maşina spartă, cu o notă de la poliţie pe geam.

"Păpuşa seamănă foarte bine cu un bebeluş, însă, dacă te uiţi atent la mâinile şi la picioarele sale, îţi dai seama că nu este un copil real", au spus proprietarii jucăriei. Întreaga poveste a fost istorisită de mama fetiţei pe Facebook, iar gafa a devenit virală.


Preoţii se feresc să spună ASTA. Ce nu ŞTIAI despre tăierea moţului şi ruperea turtei... Un bărbier a revoluţionat hairstyle-ul feminin. Tunsori care te schimbă total! GALERIE FOTO!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x