Antena Căutare

Aviz pofticiosilor! Aplicatie pentru gurmanzii aflati in vacanta

Sa fii turist nu e cel mai usor lucru de pe lume! E placut, nimic de spus, dar - cateodata - te trezesti in fata unor situatii in care nu prea ai cum sa te descurci fara ajutor

Ganditi-va la urmatorul scenariu! Sunteti intr-o tara straina si nu cunoasteti nici macar un cuvant din limba respectiva. Intrati intr-un restaurant. Ospatarul nu stie nicio limba de circulatie internationala, iar din meniu nu intelegeti nimic. Nu disperati. De acum inainte nu veti mai avea aceasta problema. S-au ocupat doi tineri din Cluj: Dragos Rus si Sorin Buiac, cei doi creatori ai aplicatiei “minune”, Tasty Trip App , ce te ajuta sa vezi… ce mananci. "Se selecteaza tara in care esti sau de ale carei mancaruri traditionale vrei sa le vezi. Dai slide printre feluri, prin top 20 mancaruri traditionale din tara respectiva, selectezi una dintre ele, iar acolo vei putea vedea in descrierea mancarii ingredientele, calorii, cum se mananca, care sunt recomandarile bucatarului", a spus Sorin.

Practic, este visul oricarui gurmand de pe lumea asta. E drept, aplicatia nu are decat cateva sute de accesari. Asta in conditiile in care a fost lansata doar de cateva zile. Ceea ce este mai mult decat un succes. Iar baietii nu vor sa se opreasca aici. Ar fi ca un fel de mancare pe jumatate preparat.

“In prima etapa, pentru versiunea 1, am investit in jur la 1.000 de euro, urmand ca pentru versiunea urmataore sa o imbunatatim si avem deja alocat un buget mult mai mare”, a explicat Dragos.

“In viitorul apropiat, adica urmatorul an de zile, vrem sa dezvoltam aceasta aplicatie si sa o aducem in top trei aplicatii pentru cei care calatoresc”, a completat Sorin.

Si nu doar asta. La urmatoarele variante, baietii vor ca aplicatia lor sa fie accesibila in cat mai multe limbi de circulatie internationala, nu doar engleza si romana.

Vezi editiile integrale ale Observatorului Special pe AntenaPlay.

VIDEO! Locuri de antrenament inedite: Cei mai buni marcatori din lume... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 16 octombrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x