Antena Căutare

Balanţele sunt în mare formă astăzi. Horoscopul zilei de 5 decembrie, cu Andreea Joiţa!

Berbecii nu sunt adepţii schimbărilor de niciun fel astăzi. Din cauza diferenţelor de opinie, se întrevăd ceva discuţii aprinse în cadrul familial

Berbecii nu sunt adepţii schimbărilor de niciun fel astăzi. Din cauza diferenţelor de opinie, se întrevăd ceva discuţii aprinse în cadrul familial

Taurii vor fi în criză în timp. Numeroasele activităţi din program îi vor face să fie într-o continuă alergătura.

Gemenii se vor bucura de o zi excelentă. Nimeni şi nimic nu îi va împiedica să şi ducă planurile la bun sfârşit.

Racii dau dovadă de prea mult orgoliu în relaţiile sociale şi asta ar putea să le aducă neplăceri. Se anunţă o zi destul de tensionată.

Leii sunt puşi pe fapte mari astăzi, se vor implica în proiecte noi şi vor fi foarte entuziasmaţi de rezultate.

Fecioarele vor reuşi să aplaneze eventualele conflicte izbucnite le birou. Mai mult decât atât, vor avea un cuvânt bun pentru fiecare.

Balanţele sunt foarte harnice,vor fi primele când va fi vorba de muncă şi treburi dificile. Eforturile lor nu vor rămâne nerăsplătite.

Scorpionii ar trebui să fie mult mai organizaţi pentru a reuşi să ducă la bun sfârşit proiectele demarate. În plan familial, îi aşteaptă veşti bune.

Săgetătorii au nevoie de linişte pentru a-şi pune ordine în gânduri. De aceea, astăzi vor prefera mai mult intimitatea casei lor.

Capricornii aleg să facă schimbări majore pe toate planurile în această perioadă. Ar fi indicat să se gândească de două ori înainte a face greşeli iremediabile.

Vărsătorii au o intuiţie care îi scoate din impas de fiecare dată. Astăzi vor avea multe de câştigat de pe urmă acesteia.

Peştii sunt cu capul în nori, duc lipsă de concentrare, de aceea cu greu vor finaliza proiectele din plan.

Puteţi urmări toate ediţiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Primul hotel pentru elefanți, deschis în Zambia... Poveste sfâşietoare şi un talent fără limite: Românul fără mâini a smus lacrimi cu demonstraţia la chitară | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x