Antena Căutare

Bărbatul care a cheltuit o avere pentru arăta precum o păpușă Ken cu trup de Kardashian. Posteriorul bombat atrage toate privirile

Un bărbat de 27 de ani a recurs la o mulțime de operații estetice costisitoare pentru a avea fața păpușei Ken și corpul lui Kim Kardashian. Care e suma de bani pe care a scos-o din buzunar.

colaj foto bărbatul care spune că vrea să arate precum Kim Kardashian Galerie
Un bărbat de 27 de ani a recurs la o mulțime de operații estetice costisitoare pentru a avea fața păpușei Ken și corpul lui Kim Kardashian. Care e suma de bani pe care a scos-o din buzunar. | Instagram

Cory Hall, un bărbat în vârstă de 27 de ani care se descrie ca fiind „o păpușă Ken umblătoare cu fund de Kardashian”, a cheltuit o adevărată avere pentru a ajunge la look-ul mult dorit. A făcut mai multe intervenții chirurgicale la nivelul corpului pentru a avea talie de viespe și fund bombat. În plus, și-a mărit buzele și pomeții pentru a arăta exact ca celebra păpușă Ken.

Cum arată femeia cu cel mai mare cap din lume. Aceasta nici nu se poate mișca. De ce boală rară suferă

Suma exorbitantă pe care acest bărbat a cheltuit-o pentru a-și îndeplini visul bizar

Cory Hall a cheltuit nici mai mult nici mai puțin de 100.000 de dolari pe operațiile estetice și spune că nu are de gând să se oprească aici.

Influencerul care are deja o comunitate de peste 94.000 de internauți și continuă să crească, a avut și un model în social media: Kim Kardashian. Acesta nu doar că s-a inspirat din munca sa de pe online, ci s-a inspirat și din felul în care ea arată.

În urmă cu trei ani a recurs la o operație de ridicare a feselor prin care și-a luat grăsime din corp pentru a o pune pe fese, făcându-și talie de viespe și fund bombat, exact cum are și cea pe care el o idolatrizează. Operația pe care și-a făcut-o este considerată una controversată și plină de riscuri, dar pe care și le-a asumat.

Prietenii sunt îngrijorați de multitudinea de operații estetice pe care le face

După ce și-a făcut intervenția de mărire a fundului, el și-a umplut buzele și obrajii pentru a-și schimba și mai mult înfățișarea. El spune că vrea să arate precum celebra păpușă Ken. Cory face sală zilnic pentru a-și sculpta brațele, picioarele, pieptul și abdomenul după bunul său plac.

„Oamenii îmi spun că nu am nevoie de o altă operație, dar nu-mi pasă. Când văd oameni pe stradă, unii se uită de două ori la fundul meu - depinde de ce port. Oamenii pot fi cam duri cu privirea mea. Dar nu mă afectează și nu mă deranjează în niciun fel. Îmi doresc un corp mai dramatic și nu văd nimic rău în asta. Sunt aproape de aspectul pe care îl doresc în cele din urmă, așa că simt că mă voi opri cu operațiile. Dar nu se știe niciodată ce ne poate rezerva viitorul”, a spus el în cadrul unui documentar, potrivit Mirror.

În cadrul aceluiași documentar a apărut și o prietenă care a spus că este îngrijorată pentru sănătatea lui.

Iluzia optică video care a înnebunit internetul. Pariu că nu poți să descoperi câinele din clip în mai puțin de 12 secunde?

„Simt că trebuie să fiu acel prieten care aduce realitatea. Sunt foarte îngrijorată de sănătatea ta. Și mi-e cam teamă că nu-ți va plăcea de tine după aceea”, i-a spus prietena sa influencerului.

Cu toate că cei apropiați sunt îngrijorați de multitudinea de operații pe care le-a făcut, Cory spune că nu vrea să asculte de gura lumii și nu se va opri aici cu operațiile, dar avea grijă să nu ia decizii greșite.

„Cea mai frumoasă femeie pilot din lume” și-a dat jos costumul care a consacrat-o. Blondina s-a plimbat în bikini minusc... „Un costum de baie mi-a salvat viața”. Femeia a primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce a mers la plajă. Ce a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x