Antena Căutare

Job-ul pe care oricine și-l dorește! La doar 20 de ani a reușit să își cumpere o casă de două milioane de dolari după doar un an de muncă

Bella Thorne, actrița cunoscută din serialele Disney, a dezvăluit într-un interviu că în urmă cu aproape doi ani şi-a achiziţionat prima ei casă în valoare de două milioane de dolari, dar nu din rolurile primite în diferite producții, ci din postările pe Instagram.

Bella Thorne, actrița cunoscută din serialele Disney, a dezvăluit într-un interviu că în urmă cu aproape doi ani şi-a achiziţionat prima ei casă în valoare de două milioane de dolari, dar nu din rolurile primite în diferite producții, ci din postările pe Instagram.

La vârsta de 20 de ani, deşi a cunoscut succesul nu doar ca actriţă în serialele Disney, ci şi ca artistă, mărturiseşte că veniturile care o ajută să se întreţină vin din postările de pe Instagram, în urma cărora câştigă 65.000 de dolari pentru o singură postare.

Este clar job-ul râvnit de toată lumea, statul pe social media îți poate aduce milioane de dolari în cont, bineînțeles asta dacă ai suficient de mulți urmăritori.

Job-ul pe care oricine și-l dorește! La doar 20 de ani a reușit să își cumpere o casă de două milioane de dolari după doar un an de muncăBella Thorne

“Pentru o postare pe Instagram câştig 65 de mii de dolari. Pentru un story, undeva între 10 şi 20 de mii. La fel şi pe Snapchat”, a povestit actriţa.

De altfel, Bella Thorne susţine că statul pe social media şi realizarea postărilor pot fi considerate un job, mai ales că a reuşit să-şi achiziţioneze o casă din banii câştigaţi.

“Pentru mine, Instagram este 100% un job. La vârsta de 18 ani aveam 200 de dolari în bancă, iar un an- un an şi jumătate mai târziu mi-am cumpărat casă. Toate astea din social media”, a continuat Bella.

Fotografiile cu locuința de două milioane de dolari a vedetei le puteți vedea în galeria foto.

Bella Thorne a apărut în numeroase filme și seriale TV, primul ei rol într-un film a fost în “Stuck on You”, apoi în diferite producții Disney. A pozat pentru primul ei pictorial pentru Parents Magazine și a continuat să fie căutată de reviste naționale și internaționale. A apărut în mai mult de 40 de reclame.

Antarctica, locul în care orice este posibil! Iată tot ce nu știai despre cel mai uscat loc de pe Pământ... Poți să o asculți fără să plângi? O tânără cu diformități extreme cântă dumnezeiește! Are voce de înger – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x