Antena Căutare

Carmen Harra bagă spaima în români: „În următoarele DOUĂ LUNI va mai muri cineva din... O să fie un ACCIDENT DE MAȘINĂ în care...”

După ce a prevestit dispariția celor două mari actrițe ale Teatrului de Revistă, Carmen Harra își continuă seria dezvăluirilor dramatice.

Într-un interviu pe care l-a acordat site-ului Cancan.ro, fosta cântăreață a mai făcut un anunț înfiorător, în care a vorbit și despre Regele Mihai, dar și despre două dispariții, care vor șoca opinia publică în următoarea perioadă: „Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a spus Harra pentru aceeași sursă.

Lumea creștinătății se zguduie din temelii! Ce a fost descoperit la Mormântul Sfânt de la Ierusalim... Viral! Un motănel e sigur că de fapt este oaie! Clipul a fost distribuit de mii de internauți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x