Antena Căutare

Cazul extrem de bizar al femeii care a decis să se despartă de soț pentru că era dezordonat. Ce făcea bărbatul în lipsa ei

Lynalice și-a acuzat soțul că nu face curat în casă în timp ce ea este la serviciu, dând vina pe el pentru întreaga dezordine pe care o găsește zilnic în căminul conjugal. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba!

Cazul extrem de bizar al femeii care a decis să divorțeze de soț pentru că era dezordonat. Ce făcea bărbatul în lipsa ei Galerie
Cazul extrem de bizar al femeii care a decis să divorțeze de soț pentru că era dezordonat. Ce făcea bărbatul în lipsa ei | Shutterstock

Lynalice este în plin proces de divorț cu soțul ei, după ce l-a acuzat de neglijență parentală, potrivit Digi24. Se pare că femeia ar fi montat camere de supraveghere în toată casa ca să îi dovedească bărbatului că nu are grijă de copii și de casă, ba chiar el este cel care contribuie la dezastrul pe care îl găsește zilnic când se întoarce de la serviciu.

Citește și: El e copilul care s-a născut cu o „carapace” pe spate și pe care părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”. Cum arată băiatul

Cazul bizar al femeii care a decis să se despartă de propriul soț, pentru că făcea mizerie în casă

Femeia a distribuit, în urmă cu câteva luni, un videoclip pe contul său de TikTok, în care apare în timp ce făcea curat în propria casă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul de câteva secunde începe cu mai multe filmări din interiorul locuinței. De la dormitor și până la bucătărie, toate camerele aveau genți, haine, vase mudare, jucării și alte obiecte împrăștiate peste tot.

În filmulețul publicat, femeia a lăsat scrise și câteva note personale în care și-a împărtășit povestea cu oamenii din mediul online. Pentru început, aceasta a explicat că lucrase zece ore pe zi în ultima săptămână și a avut doar o zi liberă, pentru că era bolnavă:

„Aș vrea să mă prefac că nu sunt singura persoană care face curățenie, dar, după cum puteți vedea, aceste camere nu primesc prea multă atenție când nu sunt aici. În fiecare zi, după ce ajung acasă de la serviciu, sunt întâmpinată cu acest dezastru.”, a scris femeia, citată de sursa menționată mai sus.

Citește și: Localnicii au descoperit că apele unui râu s-au făcut nefiresc de albastre. Ce descoperire neașteptată au făcut

Femeia spune că partenerul nu o ajută niciodată la curățenie, fiind preocupat de pasiunea lui pentru mașini

Lynalice a mai explicat că partenerul ei nu o ajută niciodată la curățenie. În plus, ea a mai adăugat că toată atenția lui este concentrată asupra celor patru mașini la care lucrează în permanență:

„Toată atenția lui a fost concentrată asupra celor patru mașini la care vrea să lucreze în permanență.”

Videoclipul a continuat cu Lynalice care a dezvăluit că soțul ei nu are grijă nici de copii. Ba mai mult, aceasta a concluzionat că, de fapt, partenerul ei era răspunzător pentru întreaga mizerie pe care o găsea în fiecare zi:

„Obsesia lui a atins un nivel maxim și a adus chiar și piese de mașină în casă și a lăsat ulei peste tot.”, a scris femeia, citată de sursa menționată mai sus.

Lynalice a mai spus că vrea să părăsească locuința imediat ce își va permite să facă acest lucru. Videoclipul a adunat sute de vizualizări și mesaje de susținere din partea utilizatorilor de pe TikTok.

Potrivit unui studiu publicat de „British Medical Journal”, în august 2021, femeile din întreaga lume fac de trei ori mai multe treburi casnice comparativ cu bărbații, potrivit sursei citate mai sus.

Soluție virală! Curăță grătarul pentru mici cu un cartof crud. Iată ce se întâmplă dacă aplici această tehnică... Medic de profesie și-a descoperit propria boală după aceste simptome ușoare pe care le-a ignorat. Era deja în stadiul 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x