- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
O mamă care le pregătea masa copiilor săi a fost scârbită după ce a desfăcut caserola cu carne de pui cumpărată din supermarket. Femeia spăla pieptul de pui atunci când bucata de carne a început să i se destrame în mână și a devenit spongioasă și moale. Revoltată, aceasta a scos imediat telefonul să filmeze și le-a cerut părerea internauților.
Ce a putut să găsească o mamă în caserola cu carne de pui, luată din supermarket. A scos imediat telefonul și a fotografiat
Alesia Cooper s-a declarat „dezgustată” în mediul online după ce a văzut cum arată carnea de pui, luată dintr-un supermarket. Acesta a renunțat să le mai gătească cina copiilor ei din pieptul de pui respectiv, dar a făcut o fotografie pe care a postat-o pe rețelele sociale, notează dailymail.co.uk.
„Cred că este carne falsă”, a spus ea după ce a văzut cum carnea din care se presupunea că le va face mâncare copiilor săi a înceut să i de dezintegreze în mână. De asemenea, în imagini se poate observa cum în partea de jos bucata de carne de pui pare a fi sfâșiată.
„Am dezbătut dacă să postez asta sau nu, dar din moment ce au am văzut-o, m-am gândit că e bine să împărtășesc”, a spus Alesia.
„Găteam cina copiilor mei acum câteva săptămâni și curățam carnea ca de obicei, iar înainte să încep să o gătesc, s-a transformat în asta... De atunci nu am mai făcut piept de pui”, se mai arată în postarea ei.
Așa cum și-a dorit, mama a primit rapid ajutor din partea celorlalți utilizatori care i-au spus că cel mai probabil are de a face cu fenomenul numit „carne spaghete”, care afectează o un mic procent din păsările de curte. Potrivit specialiștilor, fibrele musculare își pierd integritatea și rezultă o carne cu aspect ca de spaghete.
De asemenea, se mai crede că acest lucru se întâmplă din cauza creșterii nenaturale a păsărilor, astfel încât pieptul să mărească mai repede. Când creșterea găinilor este grăbită, țesuturile lor musculare nu primesc suficient oxigen, ceea ce poate face ca fibrele să se separe și să devină subțiri.
Cu toate acestea, carnea poate fi consumată, deși este posibil să aibă o textură mai gumoasă decât în mod normal.
„Există dovezi că aceste anomalii sunt asociate cu păsările cu creștere rapidă”, a declarat doctorul Massimiliano Petracci, profesor de agricultură și științe alimentare la Universitatea din Bologna din Italia, potrivit sursei menționate anterior.
Pe lângă „carnea de spaghete”, mai există și „pieptul lemnos” – fenomen care apare atunci puiul devine prea dur. Densitatea și textura modificate ale cărnii apar tot din aceleași motive, spun experții.
O femeie fără mâini și fără picioare a uimit internauții atunci când le-a arătat cum se machiază. Imaginile sunt uluitoa... O creatură misterioasă care arată ca un glob ocular a înfiorat oamenii. Ce este monstrul de mare și ce recomandă experți...