Antena Căutare

Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul

Un român și-a pus la fereastra apartamentului în cel mai neașteptat lucru posibil și trecătorii au rămas uluiți atunci când au văzut despre ce este vorba.

Galerie
Trecătorii s-au mirat când au văzut ce și-a pus omul la fereastra apartamentului | sursa foto: Shutterstock

Nu mai este o noutate faptul că românii pot deveni destul de creativi atunci când vine vorba despre reparat sau refolosit lucruri. În plus, specific poporului român este și modul în care alegem să păstrăm numeroase lucruri, chiar dacă nu le folosim.

Un român a reușit să spargă tiparele și să iasă în evidență în cel mai neașteptat mod posibil, atunci când vecinii au văzut ce a putut să își pună omul la geam. Cineva a pozat totul și a arătat dovada pe internet.

Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de privirile trecătorilor. Cineva a pozat totul

În mediul online este deja un subiect intens de glume modul în care spiritul balcanic se reflectă în societatea românească sau în cea a altor state vecine. Un român a reușit să spargă tiparele și să iasă în evidență în cel mai neașteptat mod posibil.

Articolul continuă după reclamă

Un trecător a pozat totul, iar imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internaților.

Citește și: Ce mesaj a putut să pună un român în scara blocului unde trăiește. Vecinii au pozat totul și au râs cu lacrimi

Fiindcă nu mai avea suficient de mult loc în casă și fiindcă (probabil) nu a avut încredere să lase o bicicletă pe holul blocului, românul a găsit un mod inventiv de-a păstra obiectul, fără să aibă de suferit de pe urma dimensiunii.

Practic, fără să îl intereseze prea mult ce priveliște inedită oferă trecătorilor, omul și-a prins bicicleta chiar sub fereastra apartamentului său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și ca imaginra să fie și mai uimitoare, la geam omul și-a lăsat prins și un imens drapel al României. Așa cum era de așteptat, priveliștea inedită a atras imediat atenția trecătorilor și nu puțini au fost cei care s-au oprit să facă poze.

Imaginea a fost publicată pe contul de Instagram @scarafrumos, acolo unde internauții se amuză de ineditele imagini ce apar la blocurile și casele din România.

Un caz similar a fost observat la Alba Iulia. Un român și-a transformat balconul în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii și unii dintre vecinii omului au rămas muți de uimire atunci când au văzut ce a putut să facă omul, de fapt.

Inedita imagine a fost surprinsă pe Strada Cloșca din Alba Iulia. La etajul unu, un român pare că nu a mai avut suficient de mutlt loc pentru numeroase ghivece cu flori, așa că s-a văzut nevoit să improvizeze ceva, pentru a se putea bucura de mai mult spațiu de depozitare.

Fără să mai țină cont de regulile impuse de asociația de proprietari, omul a pus pe copertina blocului o masă, pe care a putut așeza câteva ghivece. Apoi a mai scot și alte obiecte de mobilier, pe care le-a folosit tot pentru a-și aranjat plantele.

O tânără și-a pozat prietenii, dar a încremenit de spaimă când a văzut ce apărea în fundal. A arătat dovada... Un bărbat a crezut că îl doare spatele din cauza efortului depus la locul de muncă. La spital a primit un diagnostic cru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x